Problém s vyhřívanou sedačkou

Odpovědět
Regina
Nováček
Nováček

Problém s vyhřívanou sedačkou

Příspěvek od Regina » 20.02.2012 23:45

ahoj mám takovej zvláštní problém ,,,,, dřív se mi to nestalo ještě jedu do práce a sedačka u spolujezdce se sama zapla aniž bych jí zapnula já,,,,poté sem nechala auto stát 8 hodin (já byla v práci) no ale prijdu do auta sedne si tam kamarádka a řekla mi že ta sedačka je teplá pořád,,,bylo mi to divny pokavaď nebeží motor tak by se vyhřívat neměla ,,, no tak jsem vyndala pojistku zřejmě to bude ta co je nakreslená na víku od pojistek (sedačka a z ní jakoby šipky)a navíc po vyndání té pojistky přestala svítit ta kontrolka na to vyhřívání co je u ruční brzdy takže to byla správná pojistka...další den přijdu do auta a baterka vybitá, nechala jsem si jí nabít. Pak to přestalo asi na měsíc a půl, ale dneska zase to samý když jsem jela do práce tak to hřálo o 106 a kdyz jsem přišla tak byla pořád nahřátá,,, nevím čím to je jestli mi to nějak zkratuje či co ,,,,nevíte někdo ??? ja uz toho auta mam dost,,,,fakt ze jo,zaclo to u zadnich svetel,navíc po těch velkých teplotách - 20°c mi jdou odemykat jenom dveře u řidiče nebo spolujezdce ještě nedávno když se to auto zahřálo tak se v průběhu jízdy odemklo cele auto teď už ne přitom je teplota už v plusu, a jako bonus tou zimou se mi roztekli hodiny na palubce ,,,, proč zrovna já? 8O :nunu:

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s vyhřívanou sedačkou

Příspěvek od frantik.17 » 21.02.2012 02:02

Koukám druhý příspěvek, tak tě tu vítám mezi námi....

Problém se zámkem je u forda obvyklá věc, zvláště v mrazech, proto nedoporučuji startovat a pak jít odmrazovat ven okno :lol: Dělají to čidla zámku, zamrzne a je konec. Někdy funguje a někdy ne. Cenou tě nepotěším, náhradní díl začíná od 1500,- kus.

Co se sedačky týče, budeš tam mít něco špatného v elektroinstalaci.
Mé doporučení je, vypojit pojistku a nechat opravit v servisu. Jelikož ani teplotní pojistka, co by měla sedačku vypnout se podle tvého vyprávění nesepne a nevypne aut.okruh. To se taky jednoho krásného dne může stát, že tě u baráku v noci probudí hasiči.
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 1998-2004“