davemomo: po kolika km mas teplomer na prostredku? priznam se, ze priste bych mozna diesel zkusil a zima je teda asi nejsilnejsim argumentem, proc zatim ne e

Jinak nastartuju a 2.min počkám a pak vyjedu.Spotřeba asi 11l lpg a o benzínu ani nemluvím,dneska jsem natankoval 10lbenzínu a projedu teď benzín tak uvidím kolik najedu.
 Jinak nastartuju a 2.min počkám a pak vyjedu.Spotřeba asi 11l lpg a o benzínu ani nemluvím,dneska jsem natankoval 10lbenzínu a projedu teď benzín tak uvidím kolik najedu.
Počítali jsme oba náklady na dojezd do práce, a on tvrdil že jezdí nyní za 8,4 a má naftu, tak v pondělí to rozlousknu a oblezu auto, co má za motor, nerad se ptám.Brehowicz píše:No co znám ropy z koncernu tak s dvojkou 2.0 ,2.5 ,2.7.A asi nejzdi jen na naftu ale při te spotřebě mu to žere i trávu kolem cesty

... kam ta doba spěje...nechci hybrid
 ... kam ta doba spěje...nechci hybrid 

, ale jinak to topí
 , ale jinak to topí 

na kvalt tam nejde palivo, ze zacatku mozna trosku jo (protoze na horach,kdyz jedu dolu, tak ta spotreba kolikrat roste i kdyz nejsem na plynu),ale tech 5-10km mi jinak neprijde az tak moc. a topi to taky po 5-10km?
 na kvalt tam nejde palivo, ze zacatku mozna trosku jo (protoze na horach,kdyz jedu dolu, tak ta spotreba kolikrat roste i kdyz nejsem na plynu),ale tech 5-10km mi jinak neprijde az tak moc. a topi to taky po 5-10km?

kolik má objem nádrže 2.0 TDDi a TDCi ? díky
  kolik má objem nádrže 2.0 TDDi a TDCi ? díky 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů