Musím, to je hrozný. V okolí tady chodí takový tři skupiny a je to hrůza. Kolem jednoho tahu na Hradec, tady zmizeli kompletně víka od kanálů po celý dýlce. V pondělí budu shánět alarm na pohybový čidlo a aby mě to zavolalo na telefon a do práce si pořídím asi plynovku, protože jít na ně s holejma rukama se mi už nechce. Takhle jsem už tam nachytal druhý a předtím tam už byli asi třikrátFuks píše:to Jenda:
Koukám, že to jistíš i z práce.![]()
To máš dobrý, že vidíš domů.
Šmejdi zlodějský!!!
- jenda
- Pokročilý

-
petulka
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

Víka od kanálů se ztrácejí snad všude. Krade se všechno co jde zpeněžit.jenda píše:Musím, to je hrozný. V okolí tady chodí takový tři skupiny a je to hrůza. Kolem jednoho tahu na Hradec, tady zmizeli kompletně víka od kanálů po celý dýlce. V pondělí budu shánět alarm na pohybový čidlo a aby mě to zavolalo na telefon a do práce si pořídím asi plynovku, protože jít na ně s holejma rukama se mi už nechce. Takhle jsem už tam nachytal druhý a předtím tam už byli asi třikrátFuks píše:to Jenda:
Koukám, že to jistíš i z práce.![]()
To máš dobrý, že vidíš domů.
![]()
Jendo "plynovka" je prd, chce to nějakou "devítku"
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Brunova pumpa zazila neco podobneho. Take mne napadlo, zda mam Brunovi zavolat. U nej by to mohlo dopadnout pro utocnika hodne zle, ma ostre.petulka píše:Včera jsem se koukal na zprávy a ukazovali tam, jak obsluha čerpací stanice sejmula hajzla, co na něj vytáhl pistoli. Bylo to ve Staráku u Uh. Hradiště a ten čerpadlář byl docela pořez. Tak mi napadlo jestli to nebyl Bruno. Ten tam někde v těch krajích dělá, ne?
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jendo "plynovka" je prd, chce to nějakou "devítku"
Nebo jim prostříkni oči "pepřákem"
[/quote]
Hoši na plynovky anebo na atrapy bacha! Kdkyby byl zločinec ozbrojený a ráznější, tak jakmile uvidí ve vaší ruce zbraň, může to vás nasypat i když to původně v úmyslu neměl! Když jednou ukážeš zbrań, musíš být připraven do něj opravdu nasypat víc než malé množství olova. Tak si to člověk musí rozmyslet, jestli ji vůbec vytahovat.
Hoši na plynovky anebo na atrapy bacha! Kdkyby byl zločinec ozbrojený a ráznější, tak jakmile uvidí ve vaší ruce zbraň, může to vás nasypat i když to původně v úmyslu neměl! Když jednou ukážeš zbrań, musíš být připraven do něj opravdu nasypat víc než malé množství olova. Tak si to člověk musí rozmyslet, jestli ji vůbec vytahovat.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- jenda
- Pokročilý

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jsem se dneska vrátil z procházky a koukal jsem, že jsem se taky zhruba po roce dočkal
, někomu se líbily bývalé Damonovy čepičky na ventilcích, tak si je ze zadních kol vzal. teď čekám, kdy si vezme i ty z předních 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Tad
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Kroměříž :
http://www.youtube.com/watch?v=kbIYjoJ6wXs
http://www.youtube.com/watch?v=kbIYjoJ6wXs
-
40007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
nějací amatéři, když se jim to nepovedlo, ještě jakou udělali kokoti škodu, ale hlavně, na takové povolit odstřel 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele: