Já bych řekl, že tak do 100 tis Km ani možná to nevita_k píše: s turbobenzinem si teda pomuzes. Kolik tipujes, ze turbo do benzinaku vydrzi pri tech teplotach?

Já bych řekl, že tak do 100 tis Km ani možná to nevita_k píše: s turbobenzinem si teda pomuzes. Kolik tipujes, ze turbo do benzinaku vydrzi pri tech teplotach?
Mně to přehráli doma a mám pocit, že to km regenaraci dělá vesele dál... Včera mi zas po cca 12km hodně vlažné jízdy zapl ventilátor...wilder01 píše:Kolega ma v aute DPF a v technicaku EURO3 ... tomu hovorim stastie... toho ek trapit nemusi
Mimochodom... kto z vas bol na prehrati noveho softu v Bystrici? Odstranilo to problem kilometrovych regeneracii, alebo tie Vam prebiehaju aj tak?
No já si myslím že to zas tak žhavé nebudevita_k píše:s turbobenzinem si teda pomuzes. Kolik tipujes, ze turbo do benzinaku vydrzi pri tech teplotach?Bastr píše:V12:
Tak jako novy Focus se nedělá v dvolitru. No já chcu tak 2 roky ježděného FF3 1.6 EcoBoost Hatchback tak doufám že se do 300 tis. vlezu. Ale ještě 2 roky chcu počkat jak budou poruchové a problémové tyto motory.
Samozrejme, studeny vypusta viac sadzi, takze to nie je len o nemoznosti regeneracie, ale sa filter zaroven aj intenzivnejsie zanasa. Napriklad ja mam v zime kratsi interval medzi regeneraciami o 200 km oproti letu. Struktura jazd zostala.C-Maxis píše:Neni mi jasne, jestli "studene" jizdy maji spatny vliv jen na nedokoncovani regeneraci, nebo jestli i sama jizda nejak vic prispiva k zanaseni DPF. Tipuju, ze za studena se bude tvorit vic bordylku, co dojde do DPF.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů