No jasně, jen nevím jestli bude stačit odcvakat ty přední packy. To vyjde tak tak. Anebo... možná se mrknu do manuálulosfocusos píše:no koukal sem na to a ten pylovej flitr je pdo tou mrizkou cernou ale nevim jestli do toho pujdu pac jak se znam tak urco nejakou tu packu ulomim
Dezinfekce klimatizace
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
-
losfocusos
- Junior

- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
myslím, že jen ty přední packy nepomůžou, lepší to vyndat celý. packy nezlomíš pokud to budeš vyndávat tahem. když použiješ násilí, škubání a trhání tak to zlomíš určitěstaroch píše:No jasně, jen nevím jestli bude stačit odcvakat ty přední packy. To vyjde tak tak. Anebo... možná se mrknu do manuálulosfocusos píše:no koukal sem na to a ten pylovej flitr je pdo tou mrizkou cernou ale nevim jestli do toho pujdu pac jak se znam tak urco nejakou tu packu ulomim![]()
![]()
![]()
když už to bude venku tak si vyčistíš vše okolo - já tam měl nafoukaný listí a všelijakej marast.
- Peter
- Junior

- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Asi bych měl vědět, když to vyrábímePeter píše:Neviete niekto kde je odtokova trubka vyparnika klimatizacie? Alebo ako nastriekam ten sprej do vyparnika v navode je pisane ze sa ma nastriekat priamo do vyparnika asi preto lebo je to pena je k tomu asi pol metrova hadicka s rozprasovacom....
výparník je umístěn uvnitř poblíž těch otvorů, jak fouká vzduch do vozu. U výparníku se rozdělují na jednotlivé výfuky do kabiny.
Odtoková trubka výparníku se zřejmě rozumí právě tyto otvory, protože uvnitř výparníku proudí chladící medium a nedoporučoval bych se dovnitř dostávat. Výstupní trubka z výparníku je taky výstup tohoto media.
takže bych to prostě nastříkal do těch středních otvorů, do hloubky, jak vychází ta hadička. Tam by mohl být někde ten výparník. Z bočních otvorů k němu asi nedosáhneš.
Příští týden můžu poslat schéma, ale není na focus... jen orientačně.

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
No to máš pravdu, ale právě rozměry vzduchového potrubí se liší.pelen píše:Vzdyt ty klimy maji stejny princip, schema musi byt hodne podobne.

- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Aha, počkej tak to zas nenapadlo mně. No ale to nevím kde je, ale když to nastříkáš k výparníku tou nebo jinou cestou, tak je to myslím jedno.Peter píše:ja som myslel ze to tam mam nastiekat cez odtokovu trubku pomocou ktorej vyteka zkondenzovana voda z vyparniku ale neviem ci som to dobre pochopil...

- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
přesně tak. ideální najet na jámu a zespodu se ta hadička šoupne dovnitř a šplouchá se to tam a šploucháPeter píše:ja som myslel ze to tam mam nastiekat cez odtokovu trubku pomocou ktorej vyteka zkondenzovana voda z vyparniku ale neviem ci som to dobre pochopil...
.... že mě nenapadlo to vyfotit když jsem to dělal ....
to Peter:
ale když se mrkneš pod auto, myslím že to brzy objevíš
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si šel koupit do cartipu nějakou tu dezinfekci, protože jsem vymělnil pylový filtr a stále mi ten fukar smrdí jak sáček z vysavače.
No a oni mi řekli, že je jarní sleva a za 590,- mi vydesinfikují oni kompletní "vduchotechniku". Tak do toho možná půjdu.
No a oni mi řekli, že je jarní sleva a za 590,- mi vydesinfikují oni kompletní "vduchotechniku". Tak do toho možná půjdu.

-
chmelko
- Test driver

Staroch:kde pracujes? robite vyparniky, alebo cele HVAC moduly?staroch píše:Asi bych měl vědět, když to vyrábímePeter píše:Neviete niekto kde je odtokova trubka vyparnika klimatizacie? Alebo ako nastriekam ten sprej do vyparnika v navode je pisane ze sa ma nastriekat priamo do vyparnika asi preto lebo je to pena je k tomu asi pol metrova hadicka s rozprasovacom....![]()
výparník je umístěn uvnitř poblíž těch otvorů, jak fouká vzduch do vozu. U výparníku se rozdělují na jednotlivé výfuky do kabiny.
Odtoková trubka výparníku se zřejmě rozumí právě tyto otvory, protože uvnitř výparníku proudí chladící medium a nedoporučoval bych se dovnitř dostávat. Výstupní trubka z výparníku je taky výstup tohoto media.
takže bych to prostě nastříkal do těch středních otvorů, do hloubky, jak vychází ta hadička. Tam by mohl být někde ten výparník. Z bočních otvorů k němu asi nedosáhneš.
Příští týden můžu poslat schéma, ale není na focus... jen orientačně.
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
.[/quote]
Staroch:kde pracujes? robite vyparniky, alebo cele HVAC moduly?[/quote]
Bohužel ani jedno. Pro klimatizaci vyrábíme trubkové a hadicové rozvody včetně tlakových spínačů a co k tomu patří. Plus akumulátor. To je taková asi tak litrová hliníková plechovka, kterou uvidíš v motorovém prostoru před pravým předním blatníkem. Má za úkol dávkovat do chladícího media aerosol oleje pro mazání čerpadla, odlučovat zkapalněný olej a vlhkost.
Jinak dělám v Autopalu.
Výparník a ostatní komponenty se vůbec v Ćesku nedělají.
Staroch:kde pracujes? robite vyparniky, alebo cele HVAC moduly?[/quote]
Bohužel ani jedno. Pro klimatizaci vyrábíme trubkové a hadicové rozvody včetně tlakových spínačů a co k tomu patří. Plus akumulátor. To je taková asi tak litrová hliníková plechovka, kterou uvidíš v motorovém prostoru před pravým předním blatníkem. Má za úkol dávkovat do chladícího media aerosol oleje pro mazání čerpadla, odlučovat zkapalněný olej a vlhkost.
Jinak dělám v Autopalu.
Výparník a ostatní komponenty se vůbec v Ćesku nedělají.