Ahoj, mohl by mi nekdo poradit. Mam Ford Focus Kombi (diesel 1,8 - 66kW) RV 2002 - najeto 200tis km. Behem poslednich par dnu mi zacalo neco vrcet v "motoru" na strane spolujezdce. Dnes jsem si vsiml, alespon mi to prijde, ze vrceni se spustilo vzdy pri autimatickem spusteni svetel. Kdyz pridavam vrceni se nestupnuje. Vrci stale i pri zahrati. Nevite prosim co by to mohlo byt. Nyni se nam narodila dcera a nemam penize na drahe opravy nebo nove auto. Omlouvam se take pokud zde jiz toto tema bylo uvedeno. Predem dekuji za pomoc. Pokud je zvykem resit tyto veci pres email, zde je: briza@volny.cz.
Dekuji vsem za pripadnou pomoc
Hluk / vrceni z motoru v u spolujezdce
- vitacz
- Zkušený
Re: Hluk / vrceni z motoru v u spolujezdce
Ahoj, zvykem je to řešit na fóru od toho tu je 
Nicméně ti poardim otevřít kapotu a poslechnout si to přímo u motoru. Jako poslouchat něco z kabiny, no nevim, nevim. Jeste by jsme uvítali třeba nahrání toho zvuku. Nebo třeba video.

Nicméně ti poardim otevřít kapotu a poslechnout si to přímo u motoru. Jako poslouchat něco z kabiny, no nevim, nevim. Jeste by jsme uvítali třeba nahrání toho zvuku. Nebo třeba video.
-
- Nováček
Re: Hluk / vrceni z motoru v u spolujezdce
take vrcanie moze byt lozisko alternatoru alebo niektorej kladky ale aj motorcek nastavenia svetiel, na dialku to tazko zistit, pozri sa pod kapotu a skus lokalizovat vylucovacou metodou.