Pročti zde vlákna, starty-voln. otáčky--atd. Já vím,že je toho hafo a člověka to nebaví číst,ale to ti snad pomůže vylučovací metodou. Začni, jak píše Konik.mademoiselle píše:Ráno jsem se bála, že v tom jsem samaale když jsem si to tady pročetla, hned mi je líp
![]()
Mám Focuse B 1,6 r.2002 a letos s příchodem mrazů přišly i první problémy se startováním. Jak spadne teplota pod 5st. tak bez plynu nenastartuju. A když je joo kosa, tak si musím s plynem hrát i 2 minuty, aby mi to nechcíploPak je vše OK až do dalšího studenýho rána.
Tankuju už přes 1,5 roku na stejném místě, tak si nemyslím, že by to bylo nekvalitním benzínem. Baterka by měla být taky v pořádku. Do servisu to hned dávat nechci. Tak mám takový stupidní dotaz, s největší pravděpodobností to je co? A v jakém pořádí se mám snažit na to přijít a jestli to zvládnu sama třeba s nějakým manuálem
Tlakovej ventil na vstř. liště.Bany121 píše:mne sa stava ze pri studenom starte ( 0°C ) motor naskoci, ale hned "sa vypne" .ALE ! ked drzim klucik v polohe startovania o max. 1 sekundu dlhsie ako motor naskoci, tak motor krasne drzi a vsetko je v poriadku.startujem bez plynu - plynoveho pedalu sa ani nedotknem.ked po 2 minutach vypnem motor a startujem opat, motor naskoci a bezi bez problemov.
Je tento stav normalny v zimnych podmienkach, alebo je to naznak bliziacej sa nejakej poruchy ???
Dakujem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti