Nezamyká ..
- JxJ
- .
Nezamyká ..
Ahoj, hledal jsem to tu ale nic sem nenašel.
Popíšu situaci:
Auto je odemčené, mam 3dv., zmáčknu na dálku na klíčku čudlík zamknout, řidičovi dveře vůbec nereagujou a pravé se zamknou a za vteřinu hned odemknou.
Když zamknu ručně klíčkem přes zámek řidičových dveřích zamknou se oboje dveře a vše je jak má být - funguje i dvojtý zamykání.
A bonbonek je, že když je ručně zamknuto a dám na dálce odemknout tak se otevřou zase jen spolujezdcovi dveře a když dám zamknout zamknou se, bez problému. S dveřma řidiče to ani nehne, tam je to mrtvý.
Nevěděli by jste někdo co přesně odešlo v dveřích řidiče?
Díky moc za případné rady !!
Popíšu situaci:
Auto je odemčené, mam 3dv., zmáčknu na dálku na klíčku čudlík zamknout, řidičovi dveře vůbec nereagujou a pravé se zamknou a za vteřinu hned odemknou.
Když zamknu ručně klíčkem přes zámek řidičových dveřích zamknou se oboje dveře a vše je jak má být - funguje i dvojtý zamykání.
A bonbonek je, že když je ručně zamknuto a dám na dálce odemknout tak se otevřou zase jen spolujezdcovi dveře a když dám zamknout zamknou se, bez problému. S dveřma řidiče to ani nehne, tam je to mrtvý.
Nevěděli by jste někdo co přesně odešlo v dveřích řidiče?
Díky moc za případné rady !!
JE : Ford Fiesta ST150

BYL : Ford Focus ST225

BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW
BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
- Scooby
- Junior
Re: Nezamyká ..
Kdyz zamknes a dvere se znova odemknout tak to delalo znamymu s focusem kdyz nemel dobre dovrenej kufr, vycistil kontakty a slo to pak.
Ale to proc nespina ridic me napada jedine ze tam je spatne to cidlo, ted nevim jak se mu nadava, ale to samy cidlo ma treba na svedomi kdyz je chladno tak nereaguje..a pak az se to ohreje tak zamkne..
Ale to proc nespina ridic me napada jedine ze tam je spatne to cidlo, ted nevim jak se mu nadava, ale to samy cidlo ma treba na svedomi kdyz je chladno tak nereaguje..a pak az se to ohreje tak zamkne..
-

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+
- JxJ
- .
Tim kufrem to nebude - ten je v pohodě.
Bude to asi tim čidlim jak píšeš - ale právě potřebuju vědět od někoho, komu se to stalo - co přesně za čidlo to je, abych nekoupil úplně něco jinýho a bylo to furt nefunkční ..
Bude to asi tim čidlim jak píšeš - ale právě potřebuju vědět od někoho, komu se to stalo - co přesně za čidlo to je, abych nekoupil úplně něco jinýho a bylo to furt nefunkční ..

- VH123
- Zkušený
Co nejdřív promazat zámek u řidiče? U Fiesty mě zlobil centrál a prostříknutí sprejem na zámky FAB pomohlo. Je to vazelína rozpuštěná v lihu nebo benzínu.
Vojta
- JxJ
- .
To už jsem zkoušel milionkrát - mam tenhle problém asi už rok, ale až teď sem si tak nějak udělal čas, to začít řešit ..
Daval jsem tam všechno, konkor, vazelínu všechno - nic nepomáhá ..

Daval jsem tam všechno, konkor, vazelínu všechno - nic nepomáhá ..

- pzi
- Test driver
Jsou tam mikro spínače, rozebrat ,pročistit komplet zámek.Je to tu i někde posané.
C max 1.8 flexifuel titanium
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan
Fiesta 1.4 Ghia
Škoda Rapid spaceback 1.0tsi 81kw
Bol Ff1 combi St 170
Bol Ff1 combi tddi colorado
Bol Ff1 sedan
- JxJ
- .
Díky, zkusim to - snad to složim dohromady 

-
- Nováček
zdravim chlapi,vidim ze to je celkem castej problem,tak nebudu zakladat novy tema.prosim o radu:
symptomy stejny jako u JxJ -prestal mi fungovat central na pravych dverich,klickem odemcu a zamcu normalne.kdyz sem tady prolezl forum a promeril auto, dosel sem k zaveru,ze bude chyba primo v zamku.
tak sem ho vyndal(tento zamek ma konektor s 8-mi piny) a z druhe ruky jsem koupil jiny(tento zamek ma konektor jen s 5-ti piny!).jen tak bez namontovani jsem zamek zapojil do konektoru.super,zamek zamyka-odmyka,AKORAT druhym stlacenim tlacitka zamcit na klicku se nesepne alarm (nezablikaji blinkry).
Je to tim ,ze ten novy,"5ti pinovy zamek" je z auta ktere nemelo alarm?ze ty zbyle piny sou tam kvuli alarmu?
puvodni zamek sem rozebral podle navodu http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... Dna%C4%8De
a tady je jeho fotka(oproti fotce v navodu je tam navic ten cerny mikrospinac)
oznaceni pokazeneho zamku:
XS41-A21812-DE 25.10.00
oznaceni noveho zamku:
*CL41-A21812-CF 16.8.99
symptomy stejny jako u JxJ -prestal mi fungovat central na pravych dverich,klickem odemcu a zamcu normalne.kdyz sem tady prolezl forum a promeril auto, dosel sem k zaveru,ze bude chyba primo v zamku.
tak sem ho vyndal(tento zamek ma konektor s 8-mi piny) a z druhe ruky jsem koupil jiny(tento zamek ma konektor jen s 5-ti piny!).jen tak bez namontovani jsem zamek zapojil do konektoru.super,zamek zamyka-odmyka,AKORAT druhym stlacenim tlacitka zamcit na klicku se nesepne alarm (nezablikaji blinkry).
Je to tim ,ze ten novy,"5ti pinovy zamek" je z auta ktere nemelo alarm?ze ty zbyle piny sou tam kvuli alarmu?
puvodni zamek sem rozebral podle navodu http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... Dna%C4%8De
a tady je jeho fotka(oproti fotce v navodu je tam navic ten cerny mikrospinac)
oznaceni pokazeneho zamku:
XS41-A21812-DE 25.10.00
oznaceni noveho zamku:
*CL41-A21812-CF 16.8.99
focus 1.6, r.2000, 3dv
-
- Nováček
hmmm tak to vypada ze si pletu hrusky s jabkama, alarm s dvojitym zamykanim...
kdyz sem ten novy 5ti pinovy zamek namontoval,najednou pri 2x stlacenem zamykani na DO auto blikne.(kdyz sem to zkousel poprve,asi sem mel spatne zasunuty konektor,buhvi)
ovsem ztevnitr se daji tyto dvere(spolujezdce) otevrit!(ridicovi ne)!a alarm se stale nefunguje(zkousim to tak ze dvojite zamcene auto otevru klickem.driv se spustil alarm,ted ne)
asi to bude tak ze,ten novy 5ti pinovy zamek,byl z auta,ktere nemelo dvojite zamykani.takze se dvojite zamcou jen dvere ridice,ty s novym zamkem jen jednoduse.a auto asi pozna ze neni komplet dvojite zamknuto,tak neaktivuje alarm?
myslite ze je to tak spravne?
no proste jde mi o to zjistit, jak mam koupit z druhy ruky ten spravnej zamek.kdyby byl v okoli uherskeho hradiste nejaky vrakac ford,tak tam i s autem zajedu a rovnou to vyzkousim.ale protoze o zadnem nevim,budu muset sezehnat nejaky pres inzerat a to se holt zkousi tezko..
kdyz sem ten novy 5ti pinovy zamek namontoval,najednou pri 2x stlacenem zamykani na DO auto blikne.(kdyz sem to zkousel poprve,asi sem mel spatne zasunuty konektor,buhvi)
ovsem ztevnitr se daji tyto dvere(spolujezdce) otevrit!(ridicovi ne)!a alarm se stale nefunguje(zkousim to tak ze dvojite zamcene auto otevru klickem.driv se spustil alarm,ted ne)
asi to bude tak ze,ten novy 5ti pinovy zamek,byl z auta,ktere nemelo dvojite zamykani.takze se dvojite zamcou jen dvere ridice,ty s novym zamkem jen jednoduse.a auto asi pozna ze neni komplet dvojite zamknuto,tak neaktivuje alarm?
myslite ze je to tak spravne?
no proste jde mi o to zjistit, jak mam koupit z druhy ruky ten spravnej zamek.kdyby byl v okoli uherskeho hradiste nejaky vrakac ford,tak tam i s autem zajedu a rovnou to vyzkousim.ale protoze o zadnem nevim,budu muset sezehnat nejaky pres inzerat a to se holt zkousi tezko..
focus 1.6, r.2000, 3dv
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
aby to melo alarm a dvojite zamykani ovsem tato kombinace se asi bude hledat spatne .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
hm a myslis teda,ze to co potrebuju, je zamek s 8mi pinama?jetli teda jako plati rovnice
alarm+dvojite zam = 8 pinu ??
nebo ani to neplati a bude v tom este nejaky hacek...
alarm+dvojite zam = 8 pinu ??
nebo ani to neplati a bude v tom este nejaky hacek...
focus 1.6, r.2000, 3dv