to pude prosimte ja jezdim za 5,5 na svem TDi 90Ps a klidne bych se dvakrat otocil protoze jet Focusem je prece radost
 to pude prosimte ja jezdim za 5,5 na svem TDi 90Ps a klidne bych se dvakrat otocil protoze jet Focusem je prece radost 

Ale je to student.. tak se mu nedivímZAHRY píše:vijaCZEk: kurna jeste jezdis na LPG a jeste se Ti to prodrazi?to pude prosimte ja jezdim za 5,5 na svem TDi 90Ps a klidne bych se dvakrat otocil protoze jet Focusem je prece radost

tento víkend už toho tam mám domluvený víc, myslel sem že to sfouknu všechno jednou ranou takže tam pojedu určitě noo a za ten tejden se uvidí..Taky rád jezdím, ale to je tak 250,- za který může být nějakej hezkej dárek na Vánoce třeba
 tento víkend už toho tam mám domluvený víc, myslel sem že to sfouknu všechno jednou ranou takže tam pojedu určitě noo a za ten tejden se uvidí..Taky rád jezdím, ale to je tak 250,- za který může být nějakej hezkej dárek na Vánoce třeba 

Tak pánové (a případné dámy...) tak jak teda? Chci pár inspirací do nového roka:)Vlast1k píše:Právě jsme chtěli ještě jeden rychlej před Vánocemi.. tak to necháme až po a bude

na kouknutí kdo má co na autě určitě;)MedWed píše:mfly> a to Ti zaruci sraz na parkovisti?

a čas?Vlast1k píše:Jako je pravda, že se nikdy neslezeme všichni.. pokaždé se to někomu nedude hodit!!
Tak můžeme udělat jeden rychlej teď a po novém roce se domluvíme líp a dopředu..
Takže 17.12, kdo by dorazil:
Vlast1k

...já sem teď do konce roku zasekanej a navíc teď mám neschopenku
 ...já sem teď do konce roku zasekanej a navíc teď mám neschopenku  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti