foki píše:akorat jeste jsem nevidel padleho 2.0tdci , zatim jsou problemy jen s 1,6tdci .
To rád slyším.

foki píše:akorat jeste jsem nevidel padleho 2.0tdci , zatim jsou problemy jen s 1,6tdci .
ondrav píše:jasný foki,chápu,na co narážíš... sakra proč je tak těžký najít dobře vypadající auto s poctivejma kilometrama za dobrou cenu
foki píše:lepe to napsat neslo
solfan píše:no to mas sice pravdu, blbe je, ze kazdy ma pod pojmom "dobra cena" uplne inu predstavu
ja som narazal na to, ze kolega chce facelift ffII, diesel s km pod 100 000 s cenou pod 200 000 a vybavou titanium. a to podla mna je sice predstava dobrej ceny, ale nerealnej zaroven. takze asi tak.
a podla mna najst lacne auto s poctivymi kilometrami tiez nie je problem. daju sa najst x rocne auta s obrovskym najazdomalebo napriklad logan s malo km za par supov
tolko vyrokova logika![]()
Je mi to jasný-ale ozvat jsem se musel, ne?solfan píše:to porovnanie bol for...
chcel som len poukazat na pokrivenost trhu a na to, ze vacsina by chcela vsetko najlepsie skoro zadarmo.
Já mám na svým 2006, 2,0 najeto 155 tisíc, výbava myslím celkem slušná. Kdyby mi někdo nabídl 200 000 tak to prodám.Raada píše:No pokud bych ted prodaval sve auto tak jej urcite za vice nez 200tis. Kc prodavat nebudu a ma najezd (poctivy) 76tis. km. Je to ale rocnik 2006. Do dvou let jej budu prodavat a bude mit najeto kolem 100tis. km. Takze urcite takove auto sehnat pujde.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti