Mám či nemám PP?
-
- Nováček
Mám či nemám PP?
Dobrý den,mám ford mondeo 1.8 kombi,2002,91 kw,potřeboval bych vědět,kde najdu "tlačítko info" na přepínání displeje pod budíkama,mělo by se tam ukazovat teplota,průměrná spotřeba,průměrná rychlost apod. Někde jsem četl,že by to mělo být na levém blinkru.Ale tam nic neni,ten slouží opravdu jen na blinkr a světla.A nikde okolo jsem taky nic nenašel.Dík za odpověď.
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: Info displej
Tady si tykáme
Snad tě to neurazí 
Info je opravdu jen na páčce blinkrů - vypadá to takhle: Pokud to nemáš, tak by to chtělo koupit a zapojit - PP jsi dodělával? Máš dva displaye?

Info je opravdu jen na páčce blinkrů - vypadá to takhle: Pokud to nemáš, tak by to chtělo koupit a zapojit - PP jsi dodělával? Máš dva displaye?
-
- Nováček
Neurazilo.Díky za info
Hm,tak to tam opravdu nemám na páčce. To je v háji..Nechápu,proč to tam neudělali do toho auta.Já to jako nutně nepotřebuju,ale do budoucna by to bylo dobrý,kolik to tak stojí tohle udělat?Jinak 2 displeje mám pod budíkama,jeden ukazuje kilometry a druhý tu teplotu.Jen právě bych tu teplotu rád prostřídával se spotřebou a tak.

- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
No v tom případě bys musel koupit budíky s PP a páčku...
- stefi
- Junior
Já ještě dával litr za přetočení na reálný kilometry na budících. 

Ford Mondeo 2.0 kombi TDDi 82kW, 12/2004 Trend + ESP, auto klima, vyhřívaný sedačky, tempomat, PP, střešní okno, fólie,chip
Galerka: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=22932

Galerka: https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 73&t=22932
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je fakt...to chce taky... 

- jimm
- Zkušený
bohužel asi máš verzi bez pal.počítače,což já mám taky
sere mě to ale nic s tím nenadělám,než do toho vrážet peníze a sehnat někoho kdo to udělá tak na to kašlu,hold jsem si něják na to zvikl 

ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- Yeshterr
- Test driver
Já na tyhle údaje ani moc nekoukal, prostě mám dvoulitra co jako dvoulitr žere a basta. Když budu chtít auto na spotřebu, nebudu kupovat tunu a půl těžký mondeo a divit se, že to stylem "dvojka trojka po městě" žere po městě v kolonách přes deset. A LPG jsem si tam namontoval ne kvůli spotřebě, tu jsem očekával, ale kvůli celkem rychle rostoucí ceně benzínu. A Zase na ty ukazatele nečumim.
Jestli Ti můžu poradit, vyprdni se na to, holt to tam nemáš, a co...když se Ti něco rozhodí na motoru a začne to žrát jako tank, tak to poznáš hned - na peněžence - a palubák zas nepotřebuješ
. Jinak ukazatel venkovní teploty máš, ten používám asi nejvíc, v létě podle něj šteluju klimu a vzimě taky celkem praktická věc. Toť můj názor.
Jestli Ti můžu poradit, vyprdni se na to, holt to tam nemáš, a co...když se Ti něco rozhodí na motoru a začne to žrát jako tank, tak to poznáš hned - na peněžence - a palubák zas nepotřebuješ

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS