problem z volnobeznym ventilom
-
- Nováček
problem z volnobeznym ventilom
tak ja mam takyto problem : ak auto je studene nastartujem a vybehnu mi otacky na 2000 potom klesnu na 300 a kolišu 300-1200 ..pritom auto dobre nespaluje a zapacha to...akonahle auto sa nahreje na cca 50-70 stupne ide ako hodinky otacky ustalia sa na krasnich 900 a skoro ho ani nepocut tak pradie... vycistil som klapku vahu vyduchu a co sa tyka ventila vycistil tiez. zistil som jednu vec a to ze klapka nepracuje spravne ale zobral som 12 vol baterku napojil som ventil priamo a ide a ked zapojim na auto len s nim cukne a nic viac... pričom diagnostika ukazala ye problem je volnobezny ventil cital som tu nieco o tom ale ziadne reakcie neprisli na to ...treba novy alebo sa da nejoko to este spravit... FOFO 1.6 16V 

- Dingo-zetec se
- Junior
Re: problem z volnobeznym ventilom
toto je tazka tema co sa tyka otacok u Forda,,,treba hladat mozno to chce nove sviecky alebo novy vzduch.filter je toho vela.Natoc za studena a odpoj vahu vzduchu ci to bude mat tendeciu zhasnut alebo odpoj konektor od volnobezneho ventilu ci sa nebude diat nieco nezvycajne
proste tejto debaty je tu rozpisane na niekolko stoviek stranok

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
co T hadice pod saním ? neni prasklá ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
nepozeral ale nemala by byt lebo akonahlke sa mohor nahreje ide ako keby sa nic nedialo pred tym... problem je za studena