Jaký bazar
-
- Test driver
No nevím, tímhle bych se asi moc neřídil.Loski píše:Také se podívej na stav volantu (zda neni oleštěný)a zda nemá tachometr na začátku číslo 0. Pokud jí má, stav tachometru neodpovídá...
Já jsem dostal auto s volantem ve skvělým stavu a díky tomu, že ho držím rukou pořád na stejným místě, tak jsem ho za půl roku zhuntoval tak, že by někdo klidně mohl říct, že má nalítáno 200000.
To s tou nulou se tu řešilo asi před rokem a zjistilo se, že to tak není. Závěr byl, že někdo nulu má a někdo ne - že se montovaly 2 druhy tachometrů. Tady je http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 72&start=0 .
-
- Zkušený
tak k firme bbb mám taktéž odpor. prodával jsem tam dvě auta. Jedno z toho byla dodávka Fiat Ducato, tehdejší cena kolem 256tis borci kolem toho taky tahle chodili, sef to mezitim měl dávno prodaný po telefonu v praze. Přišli s cenou 175!!tis. chledali chyby a když jich moc nenašli, tak měli odzbrojující argument: citroen, peogeot je dražší. Já na to, dyť se to montuje na stejné lince?? Oni nemá to gut motor. Tak jsem jim otevřel kapotu a už jsem řval, jestli nevidí ten nápis iveco, že o kvalitě motoru se asi nebudem bavit..... katastrofa. I kdybych neměl na chleba, jim bych auto ani nedal, natož kupoval. Přesně jak píše Loski a další....
Navíc přátelé, byl jsem účasten tzv. "mystery shopingu" ve firme "BBB". To, že jsem je odhalil, jak si dělají "úspěšné tabulky" prodejů, jak je vše strojené a jak vlastní firma si najímá a pak bonzuje brigádníky na kontrolu vlastních zaměstnanců.... doteď nemám zaplaceno. Hnal jsem to až do MF Dnes.
Takže radím všem co jezdí kolem aaa pro nákup, bežte KAMKOLI jinam! a nepodporujte to svinstvo a vy co chcete rychel peníze za prodej.... radši to auto hoďte ze skály nebo zapalte, nebude Vás to tak bolet a nebude z vás nikdo dělat idiota.
Navíc přátelé, byl jsem účasten tzv. "mystery shopingu" ve firme "BBB". To, že jsem je odhalil, jak si dělají "úspěšné tabulky" prodejů, jak je vše strojené a jak vlastní firma si najímá a pak bonzuje brigádníky na kontrolu vlastních zaměstnanců.... doteď nemám zaplaceno. Hnal jsem to až do MF Dnes.
Takže radím všem co jezdí kolem aaa pro nákup, bežte KAMKOLI jinam! a nepodporujte to svinstvo a vy co chcete rychel peníze za prodej.... radši to auto hoďte ze skály nebo zapalte, nebude Vás to tak bolet a nebude z vás nikdo dělat idiota.
-
- Zkušený
Jo at to není tak negativní:
Nevím jestli je to náhoda nebo haluz, ale u mých dvou Fofo i u známých, co auto měli nové a nikdy nebourané ze předu, jsem si všiml, že malinko odstávají rožky nárazníku na bocích v přechodu k podběhu, nevím jestli je to pnutím. Podotýkám viděl jsem to na čtyřech autech před FL. Možná je to blbost, možná ne. Už jsem podle toho poznal dva měněné předky na Fofo.
Tak hodně zdaru všem, co jdou do Fokinů
Nevím jestli je to náhoda nebo haluz, ale u mých dvou Fofo i u známých, co auto měli nové a nikdy nebourané ze předu, jsem si všiml, že malinko odstávají rožky nárazníku na bocích v přechodu k podběhu, nevím jestli je to pnutím. Podotýkám viděl jsem to na čtyřech autech před FL. Možná je to blbost, možná ne. Už jsem podle toho poznal dva měněné předky na Fofo.
Tak hodně zdaru všem, co jdou do Fokinů