Z jakého typu je tato zadní lavice?

Moderátor:phofy
v.marty
Pokročilý
Pokročilý

Re: Z jakého typu je tato zadní lavice?

Příspěvek od v.marty » 04.11.2011 10:11

Psal sem do google vyhrejvani zadnich sedacek mondeo v ruznejch jazykach a s nemcinou to vyslo.. :D

Tak to sme na tom stejne.. Taky planuju z potahu od bretika, podvozku ze sedacky co mam v obyvaku a z vetrani z novy sestrojit absolutni sedackovou kralovnu.. :hah: Akorat to sundavani potahu je teda onanie naprosta.. :bebng:

3 a pul litru je desivy... Pritom by to chtelo jen ten ramecek.. Diru tam udelas a tlacitka bys mel.. :) Njn.. Ford nepocita, ze se najdou i taci co si to dovybavujou sami.. :)

Pri koupi auta mi borec tvrdil ze jim trikrat menili vyhrejvani prednich sedacek, pze si na to nekdo kleknul kolenem kdyz pro neco lez do auta... A znas to co se na zadnich sedackach deje za veci.. :D
Ford Mondeo V6 3.0 Ghia 2004 150kW @ 162kW

Dr.Romca
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Romca » 04.11.2011 10:28

Tak já bych potahy nesundaval, aspoň ne celý, protože právě ty chci vyměnit - vyměnil bych základnu a opěrák za eletrickej...
Jinak sedák je úplně vpoho a opěrák jsem nedělal, ale taky od toho nečekám nějakou hrůzu...

No to je mozny, ja vzadu na sedackach nic nedelam, ta leta uz mam za sebou a to jsem měl 306ku 3-dvéř :)

v.marty
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od v.marty » 05.11.2011 22:22

:) Drz mi palce, zejtra jedu na jedny mrknout :cooler: Kdyztak poreferuju jak to funguje.. :)
Ford Mondeo V6 3.0 Ghia 2004 150kW @ 162kW

Odpovědět

Zpět na „Interier - Mondeo“