Pokud mi chce nekdo poradit at to raci umeju ruco fuco na zahrade, tak mu poradim at tohle zkusi na preplnenem parkovisti u panelaku
mycka + hlinikace
- StratoS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
mycka + hlinikace
Zdarec chci se zeptat jestli vidite automatickou mycku a hlinikace jako dobrou kombinaci. Lak mam v takovem stavu, ze uz se o nej opravdu nebojim, aler rikam si jak dobre to asi dela hlinikacum. Myti samotnou vapkou shledavam obcas jako absolutne neucinny.
Pokud mi chce nekdo poradit at to raci umeju ruco fuco na zahrade, tak mu poradim at tohle zkusi na preplnenem parkovisti u panelaku
FoFo 1.8 TDDI 90PS combi 2001 Diamond White 

-
chmelko
- Test driver

-
KUTY
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tiez som bol doteraz zastancom mycky, auto bolo aj s kolesami umyte takmer dokonale. (okrem vnutronych stran disku
) ALE pri blizsom pohlade na lak, je vidno take miniaturne skrabanceky. rucne je rucne, odteraz iba rucne !!! i ked neviem este kde, tiez som panelakovy clovek, tak zatial je chudatko zadrbane a caka...

-
zirafak
- Test driver

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
zirafak
- Test driver

rucne v TT za 80...misoo píše:tiez som bol doteraz zastancom mycky, auto bolo aj s kolesami umyte takmer dokonale. (okrem vnutronych stran disku) ALE pri blizsom pohlade na lak, je vidno take miniaturne skrabanceky. rucne je rucne, odteraz iba rucne !!! i ked neviem este kde, tiez som panelakovy clovek, tak zatial je chudatko zadrbane a caka...
![]()