Problém se synchronizaci kliče DO

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
Bowie77
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se synchronizaci kliče DO

Příspěvek od Bowie77 » 01.01.2010 20:56

dydy008 píše:Tak jako návod dobrej, ale bohužel i po vyzkoušení nefunkční jako by to už samozřejmě někdo psal. Jinak chtěl jsem se zeptat jestli jste se někdo nebyl zeptat a nebo si to nenechali udělat přímo ve Fordu, kolik to tak cca stojí. Teď v zimě mi blbne centrál, kde se mi dveře od řidiče odemykají a zamykají samostatně a musím jak blbec běhat kolem auta abych otevřel spolujezdci. Horší jak u starý škodovky... Hlavně, že dneska do všeho serou elektriku a v zimě si to dělá co chce.

Hele, učení klíčku by rozhodně neměla být záležitost pro servis, neboť je to napsané v uživatelské příručce. Je tam ten postup s tím neustálým zapínáním a vypínáním. To že to nepípá znamená, že buď máš spálenej repráček, což se stát taky mohlo, nebo tam prostě máš jinou botu - znáš ty lidi kolem aut, ne? :D připojujou všechno jak je napadne, připojí kontrolku airbagu na kontrolku oleje a airbag prodaj, apod.... To je potom taková závada velice těžce dohledatelná. Orientační cenu ve Fordu ti nikdo není schopnej říct, může to bejt ta základní taxa, ale taky to můžou hledat 3 hodiny... Těžko říct.
Ford FOCUS II 1,8 TDCI // SPORT // Aquarius

Obrázek
Muj CrashDown

Bowie77
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bowie77 » 01.01.2010 20:56

Nedal si tam předchozí majitel třeba alarm, kterej si zase vyndal? Nebo ho tam nechal a prostě jen nefunguje?
Ford FOCUS II 1,8 TDCI // SPORT // Aquarius

Obrázek
Muj CrashDown

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 01.01.2010 21:20

Samantus píše:Koukam peknej rozhovor, ale vsichni blbe :-)

spravne to je: 4x zapalovani; stisk libov. tlacitka na dalce nebo na vsech dalkach co chcete programovat a pak 1x zapalovani pro ukonceni programovaci sekvence (a ma to fungovat hned a neceka se 20s).

to co rikas Ty foki, tak taky funguje, ale jen proto ze vlastne ten dotycnej ten klic uci dvakrat :-D

ale nemas tam pipnuti :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 01.01.2010 21:24

nedavno jsem delal neco podobneho nesla prihlasit dalka , asi 5hodin rozebirani a zkouseni veci z druheho auta a nakonec jsem prisel na to ze nejakej debil vymenil okno ale nedal tam vytapene a nahore pod svetilkem byla kostra kterou odpojil a vlastne prijimac nemel co brat .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Samantus
Junior
Junior

Příspěvek od Samantus » 04.08.2010 16:01

foki: Piiiiiiiiiiiiiip :-) spokojen? :-D
Martin :-)

Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT

Morris
Nováček
Nováček

Příspěvek od Morris » 01.09.2010 11:13

Uvedený postup jsem zkoušel několikrát a došlo také na pokus o ukostření 14. pinu na GEM modulu. Ale nic nepomohlo. Nechal jsme to tedy na autorizovaném servisu FORD, kterému jsem předal oba klíče, protože jeden jim napoprvé nestačil. Doufal jsem, že to všechno nějak přeprogramují a DO bude snad už fungovat. Klíče mi vrátili s tím, že s nimi nekomunikuje řídící jednotka. Když jsem se odvážil zeptat se, jak to zkoušeli, bylo mi sděleno, že existuje takový postup, kdy se klíče spárují otáčením v zapalování ;o).
.. jako kdybych jim neříkal, že jsem to už zkoušel....

.. co byste mi doporučili teď ? Protože jsem z jižních Čech, mohl bych poprosit o pomoc mistra Fokiho?

Bany121
Junior
Junior

Příspěvek od Bany121 » 26.10.2011 19:32

ja len dodam, ze tie 4otocenia s klucom je potrebne vykonat do 6sekund, :?: myslim.(je ked som to robil, tak mi to tiez neslo na prvy raz, potom som to spravil rychlejsie a ejhle, vytuzene pipanie sa ozvalo.a stacilo mi na novom kluci stlacit len jeden gombik - otvor a naprogramovany bol cely kluc.
tod moje skusenosti.
Ford KUGA 2018, 1,5 EcoBoost 110kW, frozen white

Odpovědět

Zpět na „Interier“