Měl bych dotaz ohledně tohodle auta a požádat zkušenější co mi k tomu povědí.. nějak se mi ta cena zdá nízká a těch km taky není moc . Myslítě že se tomudle dá věřit a nebo né? Todle autí scháním už delší dobu a vážně by se mi líbilo jedno mít
 Jde mi jen o to jestli někdo nebydlí poblíž a nemoh by ho tam zajít prohlídnout já to mám přeci jen kousek cesty z Mostu do toho Berouna. A hlavně na co se u toho zaměřit a jak je to s životností . Předem díky za odpovědi
  Jde mi jen o to jestli někdo nebydlí poblíž a nemoh by ho tam zajít prohlídnout já to mám přeci jen kousek cesty z Mostu do toho Berouna. A hlavně na co se u toho zaměřit a jak je to s životností . Předem díky za odpovědi

je to barva jaká byla možná jenom na st 220 (jako třeba performance blue), takhle když na to koukám na fotkách tak čeho bych se trochu bál je do čeho všeho se tam ten člověk sral, přeci jenom je lepší koupit auto v originálnim stavu, ale jinak krasavec
 je to barva jaká byla možná jenom na st 220 (jako třeba performance blue), takhle když na to koukám na fotkách tak čeho bych se trochu bál je do čeho všeho se tam ten člověk sral, přeci jenom je lepší koupit auto v originálnim stavu, ale jinak krasavec   , ještě docela i nesmyslně rozmístěný
 , ještě docela i nesmyslně rozmístěný  

a ty repreáky mně taky docela vadí v tom platu
  a ty repreáky mně taky docela vadí v tom platu   ale jináč se mi líbí. A nemůžete poradit na co se zaměřit až si ho budu prohlížet ? Myslíte že se dá třeba poznat, že bylo bouraný ikdyž ty díly budou na první pohled zpasovaný?
  ale jináč se mi líbí. A nemůžete poradit na co se zaměřit až si ho budu prohlížet ? Myslíte že se dá třeba poznat, že bylo bouraný ikdyž ty díly budou na první pohled zpasovaný?