Zdravím Vás

tak mam drobny problem, jeden krasny den som isiel z prace domov nastartoval som, zastavil som sa v obchode a idem nastartovat a iba zabrblalo a zdochlo proste uz nechytilo, myslel som si ze mi dosiel benzin ale nadrz ukazovala 1/4 ale budiz, rano som sa vybral ku autu do kanistru som natankoval a nalial to do nadrze, chytilo. Rano idem do prace a nenastartovalo

tak podla reakcii na fore som vymenil palivovy filter, vsetko islo ako hodinky

az do doby kym som prisiel na cerpacku, natankoval som a co sa nestalo

nenastartoval som po cca hodinke co som to na pumpe riesil od hadiciek privodu bezninu atd atd podotykam nasraty a zufaly tak to potom chytilo

zas som najazdil cca 300km a trebalo tankovat

idem na cerpacku a co sa mi znovu nestalo

zas som nenastartoval

tak som ho zase potlacil vedla na parkovisko a znovu som otvoril kapotu

privod suchy ako pust

ani naznak benzinu do motoru. skusal som uz zufalo fukat do hadicky ci tam neni bordel alebo co ale to bolo marne

odpojil som prepadovu hadicku a skusal som startovat trosku to zo seba vygrcalo benzin, nahodil som hadicku a chytilo hned.
Otazka je co to sposobuje? doteraz mi to nikdy nespravilo mam focusa cca 3.5 roka a nic ziadna zavada. skuste mi poradit nejake normalne vysvetlenie. a cerpadlo po zopnuti klucika je pocut ale ked uz som viackrat skusal tocit uz ho nebolo pocut. zatial mi auto ide ale bojim sa dalsej navstevy cerpacky

dakujem za rady a cim skor. tak sa tu majte krasne a vela prispevkov si prosim
PS: prestudoval som cele forum ale toto som sa tu nedocital