co ste tam vyvadzali?Quickie píše:si to tam mozeme niekedy zopakovat ked bude sneh.. som zvedavy ci budete tiez tak "řádit"

co ste tam vyvadzali?Quickie píše:si to tam mozeme niekedy zopakovat ked bude sneh.. som zvedavy ci budete tiez tak "řádit"

Nie som si isty, ci to na zabozrutovi je vobec mozne bez zloziteho hackovania RJPalec4 píše:jojo: ERG zaslepit,odpojit a mas po starosti za 500€.

Tomas sa pokusal zo svojho STcka urobit offroad - presiel cez jednu leziacu pneumatikuZonixX píše: co ste tam vyvadzali?

Toto by som snad aj nejako vedel zabezpecit. Vacsi problem ale vidim s tym miestom dostatocnych rozmerov. O jednom sice viem, no obavam sa, ze okrem mna a mojho "offroadu" sa tam odvazia iba ne-STckari, nie je to totiz uplne rovne, viac na http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 06#p581606
 Toto by som snad aj nejako vedel zabezpecit. Vacsi problem ale vidim s tym miestom dostatocnych rozmerov. O jednom sice viem, no obavam sa, ze okrem mna a mojho "offroadu" sa tam odvazia iba ne-STckari, nie je to totiz uplne rovne, viac na http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 06#p581606Jozef ma zabozruta TDCI...Palec4 píše:EGR mam zaslepeny aj ja.Vymazat chyby o EGR a snad RJ nebude proti.

...odvtedy viem, ze je lepsie pouzivat papierove krabice na vyznacenie drahy
 ...odvtedy viem, ze je lepsie pouzivat papierove krabice na vyznacenie drahy  

Ale jak sa pri tom tvaril, akoby sa nic nedialo.V12 píše: Tomas sa pokusal zo svojho STcka urobit offroad - presiel cez jednu leziacu pneumatiku

Ak je to toto :Palec4 píše:Neviem ktory z Tomasov spominal nejaku paradnu plochu pri Jaslovskych

)
 )

Chlapci napjrv k tej gumeV12 píše:Ak je to toto :Palec4 píše:Neviem ktory z Tomasov spominal nejaku paradnu plochu pri Jaslovskych
vyzera to veeelmi dobre. Nedaleko je keska, mozno sa tam pojdem mrknut.
 : Zabijes sa?! Priznam sa ze sa mi to za podledne dni stalo uz 3x... Nastastie auto na Eibach este caka a je vysoke ako koza.. Spodne deflektory maju aj tak uz najlepsie dni za sebou.
 : Zabijes sa?! Priznam sa ze sa mi to za podledne dni stalo uz 3x... Nastastie auto na Eibach este caka a je vysoke ako koza.. Spodne deflektory maju aj tak uz najlepsie dni za sebou. Sam som tu vycibroval svoje driver skills este s prechadzajucim autom. Dokonca som tam nechal jednu sadu gum
 Sam som tu vycibroval svoje driver skills este s prechadzajucim autom. Dokonca som tam nechal jednu sadu gum  ) Ak nieje sneh je jeho povrch dost spinavy a zaneseny od blata (ide o polnohospodarske parkovisko a casto sem zvazaju repu) a auto s tvrdsim podvozkom by som moc s tlmicmi na nom trapit nechcel :/ Ak vsak napadne cerstvy sneh a nieje uz moc zjazdeny a pomrznuty ide o idealne miesto na take to fajne zimne santenie
) Ak nieje sneh je jeho povrch dost spinavy a zaneseny od blata (ide o polnohospodarske parkovisko a casto sem zvazaju repu) a auto s tvrdsim podvozkom by som moc s tlmicmi na nom trapit nechcel :/ Ak vsak napadne cerstvy sneh a nieje uz moc zjazdeny a pomrznuty ide o idealne miesto na take to fajne zimne santenie  ) Na 2 stranach niesu ziadne zabrany, takze obcasny vylet do pola nerobi problem. Sam sem chodievam santit na LR Freelander 2 a som s parkoviskom velmi spokojny! Ak bude dopit mozem prilozit konk. video..
) Na 2 stranach niesu ziadne zabrany, takze obcasny vylet do pola nerobi problem. Sam sem chodievam santit na LR Freelander 2 a som s parkoviskom velmi spokojny! Ak bude dopit mozem prilozit konk. video..Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů