Na hranicich kdyz se jeste delaly kontroly tak mi kdysi merili octavu se kterou sem tam jel sluzebne a mela stejne folie jako ja, borcovi se cosi nezdalo tak pribehl jiny s nejakou kostkou kterou nejdriv zkalibroval a pak prilozil ke sklu. Pak jen rek jedte... A v nemecku rakousku chorvatsku svycarsku francii a dalsich okolnich statech sem s focusem nikdy potize nemel...
Takze...
Vzhledem ke vsem okolnostem pujdou folie bud dolu, nebo pujdou okna s foliema do prodeje kdyby to nahodou nekdo chtel risknout a koupim origa a necham nalepit jen cire bezpecnostni folie...
Jarova voda nastrikat na sklo nechat pusobit a opatrne nariznout nekde v rozku. Zbytky lepidla pak nastrikat label off sprejem - prodavaji treba v ges ci gm a pak jen utrit...
Já se snažil dostat to lepidlo dolů, když jsem je musel trhat na STK dolů. Nechal jsem to lepičům, ať mi to dají dolů. Mají v tom praxi a jde jim to rychleji. A strhnout to jde i bez jarové vody. Stačí jen naříznout a trhat. Obě okna se mi podařily strhnout v kuse.
Ani náhodou, tohle jsem zkoušel dřív, než jsem se odvážil zavolat foliaři, který mi poradil vodu s jarem. Neměl jsem na to ale nervy, takže jsem to nechal jemu a za 500 mi to dal dolů a nalepil nové folie.
Áha, tak sorky, to jsem nevěděl. A co je tam nechat. Myslím, že pokud si neměl problém kdekoliv jinde, pochybuju, že u nás to pojmou jinak. Nechal bych skla i foliema na autě.
Přesně tak z toho co si psal, to vypadá že máš skutečně velmi velmi decentně tmavý folie nech je tam.
Přeci jen todle je zaměřený na ty co maj z auta pohřebák.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
Skla uz jsou vymeneny a uz pokukuju kde bych nechal zmerit skutecnou propustnost cistych origo skel bez folie abych nechal nalepit bezpecnostni zatmavene folie presne dle predpisu - daji se sehnat i svetlejsi nez sem mel