nevyplatí se ti, když víš, že ráno pojedeš, vůbec vypínat motor a nechat ho běžet přes noc? možná to sežere míň , jak studený motor první 3 km.
 nevyplatí se ti, když víš, že ráno pojedeš, vůbec vypínat motor a nechat ho běžet přes noc? možná to sežere míň , jak studený motor první 3 km. 

jazdím prevažne medzimesto, ale za tie dva dni super auto
 jazdím prevažne medzimesto, ale za tie dva dni super auto  uvidíme časom...
 uvidíme časom...
 Zatím jsem profičel 4 000 km. Jízdu mám takovou tu klidnější. Jen na začátku jsem si to užíval a vytáčel a numero bylo 10,8
  Zatím jsem profičel 4 000 km. Jízdu mám takovou tu klidnější. Jen na začátku jsem si to užíval a vytáčel a numero bylo 10,8 

...
 ... 

ja kdyz si sectu dojezd a km od natankovani, tak jsem vetsinou nekde na 750-850km, tech 1000 bych se musi jet fakt porad mimo mesto a dlouhy streky, jinak se to neda.
 ja kdyz si sectu dojezd a km od natankovani, tak jsem vetsinou nekde na 750-850km, tech 1000 bych se musi jet fakt porad mimo mesto a dlouhy streky, jinak se to neda.

tak asi to duvod ma... na bordel taky neverim, vzdyt je tam palivovej filtr, kudy jinudy by se to tam dostalo?
 tak asi to duvod ma... na bordel taky neverim, vzdyt je tam palivovej filtr, kudy jinudy by se to tam dostalo? chtelo by to sestikvat z SCi, to by byly vysledky
 chtelo by to sestikvat z SCi, to by byly vysledky 

na to bych si koupil babetu
  na to bych si koupil babetu  

Hele, pokuď vím, palubák se softem co umožňuje ukazovat okamžitou spotřebu má snad jen Brehowicz a bejvalý Rumcajsovo Mondeo...a pak ten člověk, od kterýho to Rumcek sosnuljimm píše:Chlapy ty co mají pal.počítač a benzín 1.8,nebo 2.0,prosím vás kolik vám ukazuje okamžitou spotřebu při 130km,díky

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 0 hostů