Help! auto nestartuje
-
- Nováček
Help! auto nestartuje
Zdravím. Při každé snaze startovat to udělá stejnou "chybu": Otočím klíčkem do druhý polohy a na tachometru se objeví jen čárky. takhle stím otáčím do aleluja a po chvíli se tam objeví klasicky čísla (stav kilometrů) a už to jde. jedu pár km a najedou se motor vypne..určitě je závada v el. ale nevím kde.myslíte že to vypadá na ŘJ? Nebo je to možná tím mrazem?
Ford Focus kombi 1.6 16v rv99
Peugeot 205 1.2
Peugeot 205 1.2
- Infinter
- Zkušený
Re: Help! auto nestartuje
Možná zkus nejdřív napsat co máš za auto 

-
- Nováček
Focus combi 1.6 16V 1999...160tis..
Peugeot 205 1.2
Peugeot 205 1.2
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
zkusit promerit kabely , kdyz se objevi carky tak je pocitac bez proudu a teoreticky by mel rychle blikat imobilizer .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Moc prosím.nemá někdo zkušenost s tímto problémem? za měsíc jdu na technickou a nerad bych aby to tam nemohli nastartovat...dík
Peugeot 205 1.2
Peugeot 205 1.2
-
- Nováček
Zdravím. Tak závada je furt aktuální, ale mám nový poznatek. Když je v nádrží něco málo ke čtvrtce a víš, tak to nedělá.. Nemohlo by to být čerpadlo?
Peugeot 205 1.2
Peugeot 205 1.2
-
- Nováček
Dobrý den,
mým, po půl roce po registraci prvním příspěvkem, bych bych oživil toto téma. Mlčeti zlato a odpovědi jsem vždy našel. Za to adminům a zkušeným diskutérům velice děkuji.
Byl tento problém se startováním vyřešen?
Mám tu samou zkušenost, co píše Winters na začátku vlákna, akorát se mi to nestalo ještě během jízdy.
Problém je, že se mi to stává zatím sporadicky při startu a po vytažení klíčku ze zapalování a opětovném pokusu o nastartování je vše OK. Nyní na počítadle vždy sleduji, jestli nakočí pouze čárky nebo ujeté km. Při naskočení čárek v motoru ani necvakne. (Palubní PC nemám a na blikání imobilizéru jsem se zatím vždy zapomněl podívat). Zatím se mi to stalo s klíčkem s DO, začnu vozit náhradní bez DO, abych vyloučil závadu čipu (nebo antény, RFID nebo co tam je) v klíčku.
Stav benzínu (viz. příspěvek nade mnou) v tom podle mě nehraje roli, protože mi to udělalo i při plné nádrži.
Baterku jsem sice neměřil, ale pokud se na počítadle objeví stav km, chytá motor na poprvé.
Snad ještě jedna informace. Týden před prvním objevením chyby jsem měnil svíčky, ale to s tím snad na 99,99% nesouvisí.
Máte někdo další stejnou nebo podobnou zkušenost? Co nakonec pomolo?
mým, po půl roce po registraci prvním příspěvkem, bych bych oživil toto téma. Mlčeti zlato a odpovědi jsem vždy našel. Za to adminům a zkušeným diskutérům velice děkuji.
Byl tento problém se startováním vyřešen?
Mám tu samou zkušenost, co píše Winters na začátku vlákna, akorát se mi to nestalo ještě během jízdy.
Problém je, že se mi to stává zatím sporadicky při startu a po vytažení klíčku ze zapalování a opětovném pokusu o nastartování je vše OK. Nyní na počítadle vždy sleduji, jestli nakočí pouze čárky nebo ujeté km. Při naskočení čárek v motoru ani necvakne. (Palubní PC nemám a na blikání imobilizéru jsem se zatím vždy zapomněl podívat). Zatím se mi to stalo s klíčkem s DO, začnu vozit náhradní bez DO, abych vyloučil závadu čipu (nebo antény, RFID nebo co tam je) v klíčku.
Stav benzínu (viz. příspěvek nade mnou) v tom podle mě nehraje roli, protože mi to udělalo i při plné nádrži.
Baterku jsem sice neměřil, ale pokud se na počítadle objeví stav km, chytá motor na poprvé.
Snad ještě jedna informace. Týden před prvním objevením chyby jsem měnil svíčky, ale to s tím snad na 99,99% nesouvisí.
Máte někdo další stejnou nebo podobnou zkušenost? Co nakonec pomolo?
Focus Combi 1,6 16V Zetec, 74kW, rok 2003