Problem s palubkou
- vondris
- Nováček
Problem s palubkou
Zdravim, potreboval bych poradit s problemem na pristrojove desce. Rano jsem frcel do prace a vubec mi nefungoval rychlomer, otackomer, teplota ani ukazatel paliva. Po par km se to chytlo ale obcas to vyskocilo a zacali problikavat vsechny kontrolky. Poradte cim to muze byt. Jestli nejaky spatny kontakty nebo co je za zradu. Diky moc.
Ford Focus 1.6 (74kW), kombi, 2003, bordóó metla
- vitacz
- Zkušený
Re: Problem s palubkou
V nejlespim pripade je to spatnej kontak na pristrojovce. Sundej ji. Zapoj a odpoj privodni kabel.
Pak to muze delat nejakej studenak primo na pristrojovce. A nebo pak uz zbyva to horsi a to je GEM modul. Ale rekl bych ze GEM to nebude.
Pak to muze delat nejakej studenak primo na pristrojovce. A nebo pak uz zbyva to horsi a to je GEM modul. Ale rekl bych ze GEM to nebude.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vondris píše:Zdravim, potreboval bych poradit s problemem na pristrojove desce. Rano jsem frcel do prace a vubec mi nefungoval rychlomer, otackomer, teplota ani ukazatel paliva. Po par km se to chytlo ale obcas to vyskocilo a zacali problikavat vsechny kontrolky. Poradte cim to muze byt. Jestli nejaky spatny kontakty nebo co je za zradu. Diky moc.
muze to byt palubka , u modelu s tenkýma budikama se to stavalo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Já mám jiný problém. U budíku paliva a u teploty po vypnuti motoru a vytazeni klicku od zapalovani se mi tyto dve rucicky vrati cca do prostred. TAdy sem se nekde docetl, ze je potreba kontakty nejak procistit, ale za prve nevim jak a za druhe se mi nedari odpojit privodni kabel k te palubovce. Dekuji
Ford Focus 1.6 benzín, HATCHBACK 5dv., 74kW, rok výr.2002
- Jardak
- Test driver
Koukni sem.http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 84&t=13229 a http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =8&t=20196
je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia kombi 1,4 TDI 70 kW 2008
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
byl: Focus kombi 1,8 TDCi 74 kW 2002,
-
- Nováček
-
Nech si zkontrolovat čidlo, co snímá otáčky převodovky (je na převodovce, blbě přístupné a moc špatně se vyndává). U mě byla stelná závada, čidlo bylo vadné a po výměně je vše OK.vondris píše:Zdravim, potreboval bych poradit s problemem na pristrojove desce. Rano jsem frcel do prace a vubec mi nefungoval rychlomer, otackomer, teplota ani ukazatel paliva. Po par km se to chytlo ale obcas to vyskocilo a zacali problikavat vsechny kontrolky. Poradte cim to muze byt. Jestli nejaky spatny kontakty nebo co je za zradu. Diky moc.