servisku mám ze SRN tak jsem zvědav
  servisku mám ze SRN tak jsem zvědav  

Také jsem reklamoval, je to tak dva roky. U Janiše v Olomouci, po první návštěvě se mnou doslova vyrazili dveře, nebyl jsem "jejich", nekoupil jsem to u nich atp. To mě dožralo, po třetí návštěvě!! se stále přístup nezlepšoval, takže jsem volal na centrálu k Charouzovi a výslovně si stěžoval na chování FJ a serv. technika a oháněl se podmínkami v servisce. Razítko jsem taktéž neměl... Ale šlo o princip, ne? Nakonec se to povedlo,ale trvalo to déle než měsíc. Byli to zadní levé dveře, teď pozoruju něco i na zadních pravých, ale nemám chuť to absolvovat znovu. Ledaže bych zkusil Carmagnus Přerov? Co skubi?
 Také jsem reklamoval, je to tak dva roky. U Janiše v Olomouci, po první návštěvě se mnou doslova vyrazili dveře, nebyl jsem "jejich", nekoupil jsem to u nich atp. To mě dožralo, po třetí návštěvě!! se stále přístup nezlepšoval, takže jsem volal na centrálu k Charouzovi a výslovně si stěžoval na chování FJ a serv. technika a oháněl se podmínkami v servisce. Razítko jsem taktéž neměl... Ale šlo o princip, ne? Nakonec se to povedlo,ale trvalo to déle než měsíc. Byli to zadní levé dveře, teď pozoruju něco i na zadních pravých, ale nemám chuť to absolvovat znovu. Ledaže bych zkusil Carmagnus Přerov? Co skubi? 

zhruba na třetí straně tohoto tématu začalo moje story s řešením reklamace korozecouddy píše:........., ale nemám chuť to absolvovat znovu. Ledaže bych zkusil Carmagnus Přerov? Co skubi?

Ale moc tomu neverím.
 Ale moc tomu neverím.
 Dík za každou radu.
  Dík za každou radu.
Já mám číslo barvy na přední přepážce u motoru. Je to přímo u sáni vzduchu do motou. Hliníková destiška.MartinFocus píše:Chlapi nevíte kde najdu na autě číslo barvy, kterou je auto nastříkáné ?Dík za každou radu.

Přesně tak...mám to tam taky....Color a pak číslo!!!milos83 píše:Já mám číslo barvy na přední přepážce u motoru. Je to přímo u sáni vzduchu do motou. Hliníková destiška.MartinFocus píše:Chlapi nevíte kde najdu na autě číslo barvy, kterou je auto nastříkáné ?Dík za každou radu.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti