Tak včera jsem se pustil na změnu podsvícení budíku. Šlo to vcelku dobře, zelenou barvu jsem z budíku seškrábal, vytáhl jsem staré žárovky a na zadní plast jsem si dal modré ledky. Propojil jsem je tak jak mají být. Při testu mi ledky krásně svítily. Nasadil jsem budíky, rozsvítil a byla to paráda. Jenže, když jsem nastartoval a rozjel jsem se, tak ledky najednou jedna po druhé začaly zhasínat. ASi 3-5 ledek mi zůstalo rozvícených. řekl jsem si, že asi špatný kontakt, tak jsem to rozebral, znova popájel, ale ledky se už nerozsvítily. Při dalším testu jsem zjistil, že jsou spálené. řekl jsem si, že je to divné, tak na další test jsem dal ledky bílé, které jsem používal hodně často v minulém autě a taktéž na denní svícení. Znova jsem je zapojil, ale tentokrát jsem budíky nemontoval dohromady, ale zaúkoloval jsem svého synovce.

Sedl si na sedadlo spolujezdce, plast s ledkama dostal do ruky a já jsem se s vozidle rozjel. Celou dobu ledky krásně svítily. Ani jednou neblikly, žádná nezhasla, prostě 100% funkčnost. Tak po této projíždce jsem namontoval budíky opět dohromady a svítilo. Opět jsem se rozjel a opět mi po chvilce začly ledky zhasínat.

Po dalším testu jsem zjistil, že ledky jsou zase spálené.
Nevím čím to může být, tak se Vás ptám, jestli tam nemůže být nějaké přepětí nebo něco kolem těch budíku co by mi mohlo ledky odrovnat?
Dík moc za odpověď