MOTORKY - aneb na com jazdite
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOTORKY - aneb na com jazdite
Hmmmm záááávist velika....tohle je lepší jak Haya....nebo jako není ale Haya by mi utrhla kule
....co to jé, nejakej custom bike? Je trochu podobnej mému snu V-rodu.

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- MedWed
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
je to custom Yamaha Warrior 1700
oproti V-Rodu ma lepsi podvozek ale "horsi" motor (VROD je vic tocivej)
oproti V-Rodu ma lepsi podvozek ale "horsi" motor (VROD je vic tocivej)
1, Ford Focus Combi, r.v. 2007, 1,6TDCi, "Sulfid Combi", DPF off, motor 80@94kW, 244@281Nm
2, Ford Focus Combi, r.v. 1999, 1,8TDDi, "Silver Combi" Ghia
- Perna_81
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To musí být "šok" přesedat z Hayabusy na custom .. Ale tak do "hospody" a na kafe je asi custom to pravý stylový. Ale myslím, že více km si užíváš na Buse 

- MedWed
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak prestup z kapoty na customa me proveri pokazde pravidelne v prvni zatacce

Jinak, abych rekl pravdu, mam na obou plus minus stejne, za lonskou sezonu na Buse 4oookm a na Wallym neco pres 3oookm... nejak neni cas jezdit
Kazdopadne na kaficko k benzince je lepsi Walloun
Taky proto, ze si nemusim oblikat komplet kombi 

Jinak, abych rekl pravdu, mam na obou plus minus stejne, za lonskou sezonu na Buse 4oookm a na Wallym neco pres 3oookm... nejak neni cas jezdit

Kazdopadne na kaficko k benzince je lepsi Walloun

1, Ford Focus Combi, r.v. 2007, 1,6TDCi, "Sulfid Combi", DPF off, motor 80@94kW, 244@281Nm
- Perna_81
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Takhle vypadá zakousnutá převodovka - při sobotní kvalifikaci (závod "Zlatý kahanec" na přírodním okruhu v Těrlicku).. Jsem rád, že se to stalo v "pomalém" úseku a kolo šlo pěkně jen do boku (tím mě to neshodilo)..
Akorát jsem se pěkně rozjížděl a ve třetím kole K.O.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WrVcLpo-5XU[/youtube]

Akorát jsem se pěkně rozjížděl a ve třetím kole K.O.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WrVcLpo-5XU[/youtube]
- Sobull
- Zkušený
Ono už v ní o chvilku dřív nějak "cvaklo" ne?
Co je to za seriál co jezdíš? kdyby bylo něco poblíž někdy bych se koukl.
Co je to za seriál co jezdíš? kdyby bylo něco poblíž někdy bych se koukl.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Perna_81
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, už i předtím pár dní v Mostě to nebylo úplně OK. Ale poznat to v tom kalupu, jestli povyskočí a zaskočí kvalt zpátky je skoro nemožné.. Ale nezdálo se mi to. Chtěl jsem motor rozebrat až po sezóně, stejně je nutná repase převodovky jednou za sezónu až dvě (řadím nahoru bez ubrání plynu a bez spojky, pouze speciální piezosnímač přeruší "tah" motoru na 50ms). Tahle už vydržela celkem hodně, je to velké namáhání při závodech
Na videu vypadnul kvalt ještě při přidaném plynu a po ubrání jsem věděl, že je zle - proto jsem vymačknul spojku a chtěl zastavit - dát nějaký kvalt a pokračovat. Ale než jsem to stihnul, tak se převodovka zakousla a kolo šlo do nekontrolovatelnýho smyku.. Vlastně jsem rád, že se to nestalo v jiném místě
Já spíš jezdím okruhy, MČR ve třídě Volná nad 600 nebo Superbike. Dále pak MČR Endurance, což jsou vytrvalostní závody a jedou se týmově.. Přírodní okruhy pro motorky s obsahem nad 600 ccm se u nás jezdí jen v Hořicích na jaře a pak tento v Těrlicku na konci prázdnin. Je to tedy velký adrenalin a moc mi to doma neschvalují
Ale klíďo doraž, určitě budeš jako divák nadšený a doporučuji na jaře na konci května 300 Zatáček Gustava Havla v Hořicích, pojede se jubilejní 50.ročník..
Možná už budu taky jen divákem, když zahájíme stavbu domku...a taky se letos na obou okruzích staly tragické nehody (R.I.P. Robin Bořke v Hořicích a R.I.P. Adrian Mc Farland v Těrlicku
).. Bohužel i o tomto je "road racing" a mít rodinu, tak tyto závody asi fakt raději néé 

Na videu vypadnul kvalt ještě při přidaném plynu a po ubrání jsem věděl, že je zle - proto jsem vymačknul spojku a chtěl zastavit - dát nějaký kvalt a pokračovat. Ale než jsem to stihnul, tak se převodovka zakousla a kolo šlo do nekontrolovatelnýho smyku.. Vlastně jsem rád, že se to nestalo v jiném místě

Já spíš jezdím okruhy, MČR ve třídě Volná nad 600 nebo Superbike. Dále pak MČR Endurance, což jsou vytrvalostní závody a jedou se týmově.. Přírodní okruhy pro motorky s obsahem nad 600 ccm se u nás jezdí jen v Hořicích na jaře a pak tento v Těrlicku na konci prázdnin. Je to tedy velký adrenalin a moc mi to doma neschvalují

Ale klíďo doraž, určitě budeš jako divák nadšený a doporučuji na jaře na konci května 300 Zatáček Gustava Havla v Hořicích, pojede se jubilejní 50.ročník..
Možná už budu taky jen divákem, když zahájíme stavbu domku...a taky se letos na obou okruzích staly tragické nehody (R.I.P. Robin Bořke v Hořicích a R.I.P. Adrian Mc Farland v Těrlicku

- Sobull
- Zkušený
Tak já asi končím pánové. Pokud někdo dokáže ocenit stav a dát mi za motorku, to co bych si představoval, do příští sezony nevyjedu. Letos jsem dal 1500km, to jsem víc najel na kole. 

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
GasGas EC 250 07( dvoutakt) Maximální spokojenost.
Zatím nic, ale rád bych FoFo 1.8TDCi Turnier.
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám asi končí pěkné počasí a příjde čas zazimovat motorky. Moje první sezona dopadla velice dobře, přežil jsem
Najel jsem něco málo přes 14tisíc kilometrů, většinou solo. Občas jsem měl i baťůžek a jak to tak vypadá příští rok budu jezdit častěji s baťůžkem, přítelkyni to nějak chytlo a chce stále jezdit se mnou.
Motorku připravuji na prodej, snad se prodá. Na příští rok bych chtěl litra. Vím že mně tu někteří říkali abych šel do litra hned, ale já měl trošku obavy jestli to zvládnu. Nelituji toho, tahle motorka byla na začátek velice dobrá, dobře se mně naní jezdilo. Je pravda že jak jsem si zvykl a začal zrychlovat tak začala trošku trpět, ono stíhat klukům na pořádnejch mašinách byla občas fuška a musel jsem kawu trošku víc honit
Ale zase je tahle motorka krásně ovladatelná a jde pěkně do zatáček a krásně reaguje na otočením heftu, prostě dvojvál kterej jde odspoda, taková hravá potvůrka.
Už se těším na jaro až nastane pěkné počasí a začnu brázdit silnice

Motorku připravuji na prodej, snad se prodá. Na příští rok bych chtěl litra. Vím že mně tu někteří říkali abych šel do litra hned, ale já měl trošku obavy jestli to zvládnu. Nelituji toho, tahle motorka byla na začátek velice dobrá, dobře se mně naní jezdilo. Je pravda že jak jsem si zvykl a začal zrychlovat tak začala trošku trpět, ono stíhat klukům na pořádnejch mašinách byla občas fuška a musel jsem kawu trošku víc honit

Už se těším na jaro až nastane pěkné počasí a začnu brázdit silnice

- IvanGS
- Pokročilý
Je sice zima, ale sezóna se blíží a tak představím své stroje:
BMW R1150 GS Adventure
Jincheng Gorilla 90, totální přestavba repliky Honda Gorilla, 150 ccm motor atd. atd.
SkyTeam DAX 125
Na motorkách jezdím 15 let, kromě úvodního omylu s Viragem jen endura BMW. Ročně jezdím 15-20 tisíc km, hodně Alpy, Slovensko, 10x Rumunsko. A protože cestovat na velké motorce umí každý, pořídil jsem si Gorillu v barvách mého BMW - na té jsem byl v Polsku, Maďarsku, na Slovensku a podařilo se mi na ní objet za jediný den republiku 1003 km. No a zlatý DAX je taková moje pubertální láska...
BMW R1150 GS Adventure
Jincheng Gorilla 90, totální přestavba repliky Honda Gorilla, 150 ccm motor atd. atd.
SkyTeam DAX 125
Na motorkách jezdím 15 let, kromě úvodního omylu s Viragem jen endura BMW. Ročně jezdím 15-20 tisíc km, hodně Alpy, Slovensko, 10x Rumunsko. A protože cestovat na velké motorce umí každý, pořídil jsem si Gorillu v barvách mého BMW - na té jsem byl v Polsku, Maďarsku, na Slovensku a podařilo se mi na ní objet za jediný den republiku 1003 km. No a zlatý DAX je taková moje pubertální láska...
- Sobull
- Zkušený
Tak z tama ten Nick
Ivane tohle mi nedělej. Když vidím GS, mám chuť prodat ledvinu. Po letošní sezoně sem prodal SV1000 a jsem rozhodnutej, že jestli se někdy k tomu vrátím, tak jedině na edvenčru

Ivane tohle mi nedělej. Když vidím GS, mám chuť prodat ledvinu. Po letošní sezoně sem prodal SV1000 a jsem rozhodnutej, že jestli se někdy k tomu vrátím, tak jedině na edvenčru

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- IvanGS
- Pokročilý
Vřele doporučuju a určitě bych ji nevyměnil za novější R1200GSA, i ta 1150 je už poznamenána snahou výrobce po úsporách, ale stále je to hodně kvalitní motorka. Na první 1100GS jsem najel 85000km, a první 1150GSA 60000km a tuhle jsem koupil od kamaráda - má najeto 122000km a funguje jako nová. Žere 5,5 litru, dálky i míň, úžasné vlastnosti na silnici i v terénu, na plnou nádrž ujede cca 550 km, prostě nemá chybu:-). Je to těžká a dost vysoká motorka, zejména když je plně naložená tak manipulace není nejlehčí a např. při parkování se musí přemýšlet, ale nikdy bych jinou značku nechtěl. 2 fotky z Rumunska 2007...
- IvanGS
- Pokročilý
- Sobull
- Zkušený
Super.
mě se to nebude týkat dřív než za pár let. Teď to fakt nejde, tuhle sezonu sem najel 2000km, tak jsem toho radši nechal... není čas.
Já zas nerad kupuju motorky, co mají najeto moc. Sehnat 1150, která nebude mít 50000km nebude možný. Takže jedině 1200 a když vidím ceny lehce jetých, tak si skoro říkám že si jednou koupim novou a budu to mít na celej život...
Jednou...
EDIT: Jezdíš celoročně na špalkách nebo přehazuješ kola?
mě se to nebude týkat dřív než za pár let. Teď to fakt nejde, tuhle sezonu sem najel 2000km, tak jsem toho radši nechal... není čas.
Já zas nerad kupuju motorky, co mají najeto moc. Sehnat 1150, která nebude mít 50000km nebude možný. Takže jedině 1200 a když vidím ceny lehce jetých, tak si skoro říkám že si jednou koupim novou a budu to mít na celej život...
Jednou...
EDIT: Jezdíš celoročně na špalkách nebo přehazuješ kola?
FFII kombi 2,0TDCI, 2006