Abych pořád čekal co se zas nebude řídící jednotce pozdávat... Už jsem se dostal k celkem třetí chybě - nejdřív byla lambda polomrtvá (P0420), pak vadil ucvaklej drát (P0136), teď se pro změnu překlápí moc brzo (ještě aby ne když se u toho šidítka pouští obdélníkový signál 0-0,8 V hned po otočení klíčkem) - tady už si chybu nepamatuju
 Abych pořád čekal co se zas nebude řídící jednotce pozdávat... Už jsem se dostal k celkem třetí chybě - nejdřív byla lambda polomrtvá (P0420), pak vadil ucvaklej drát (P0136), teď se pro změnu překlápí moc brzo (ještě aby ne když se u toho šidítka pouští obdélníkový signál 0-0,8 V hned po otočení klíčkem) - tady už si chybu nepamatuju   . Nemá to cenu, na Aukru jsem našel kompatibilní typ včetně správného konektoru za 1050 aj s dopravou.
 . Nemá to cenu, na Aukru jsem našel kompatibilní typ včetně správného konektoru za 1050 aj s dopravou.Dotaz - mám najeto něco pod 100 tis. a lambda tohodle typu má uvedenou životnost 160 tis. Je až tak neobvyklé že by odešla už teď? Snad nemám stočeninku, zatím jsem za ty dva a půl roku na nic podezřelého nepřišel, tohle je první co mi vrtá v hlavě.

S tim ze nepocitam ze by predchozi majitel menil obe lambdy tesne pred prodejem...
 S tim ze nepocitam ze by predchozi majitel menil obe lambdy tesne pred prodejem...

za 3 mesiace ma cak znova stk ...otazka znie vymenit kat za novy samozrejme univerzal ?! co moze sposobovat to zacernenie ?
  za 3 mesiace ma cak znova stk ...otazka znie vymenit kat za novy samozrejme univerzal ?! co moze sposobovat to zacernenie ?