Mne neco cvrlika nekde v pravych dverich (aspon myslim) .. staci abych za ne trochu potahl a prestane to, ale jen na chvili. Ted jsem prisel na to, ze kdyz parkrat stahnu a vytahnu okno, tak to prestane na delsi dobu

.
. . "Sedačku vám uděláme hned a na ty dveře vás objednáme. Nebude to těsnění, ale výplň dveří".. Auto si cca na 2-3 minutky odvezl na dílnu a sedačka už kupodivu nevrže. Na ostatní jsem objednanej na úterý. Tak doufám, že to nebude horší než je to teď. No a pak to rozvrtám já osobně a to bude teprve orchestr
. "Sedačku vám uděláme hned a na ty dveře vás objednáme. Nebude to těsnění, ale výplň dveří".. Auto si cca na 2-3 minutky odvezl na dílnu a sedačka už kupodivu nevrže. Na ostatní jsem objednanej na úterý. Tak doufám, že to nebude horší než je to teď. No a pak to rozvrtám já osobně a to bude teprve orchestr   .
.

. Je to samozřejmě autorizovanej servis a je to na záruku.
. Je to samozřejmě autorizovanej servis a je to na záruku.
MK2 píše:Já fakt nevím co je v tom B sloupku. Většinou (ne vždy) když auto stojí venku (třeba přes noc) a pak někam jedu tak to začne na nerovnostech cvrlikat. Po chvíli to přestane a pak je klid. Tož to mi hlava nebere

..
..
tak dej vědět jestli se to osvědčilo.jestli jo,tak preventivně přejedu celého fouska i z mýma kolenamaAdow píše:Tak mi to nedalo, pořídil jsem glyceryn (po tom, co jsem moc nepochodil se silikonem) a těsnění vč chlupatého namazal. Po krátké projížďce OK - ještě se pojedu projet někam dál, abych to věděl na 100pro.. Pak asi zruším objednání na servis - dveře by kuchali asi zbytečně.
Ale se sedačkou jsem je přechválil - dnes už znovu povrzává..

VidisAdow píše:Tak mi to nedalo, pořídil jsem glyceryn (po tom, co jsem moc nepochodil se silikonem) a těsnění vč chlupatého namazal.
 Tady uz je vsechno prozkoumane ... Nenech si auto zbytecne rozebirat, vim, o cem mluvim, ford ne-ford.
 Tady uz je vsechno prozkoumane ... Nenech si auto zbytecne rozebirat, vim, o cem mluvim, ford ne-ford.
 .
.

Testovaci projizdka po nerovnostech zatim na vybornou
 Testovaci projizdka po nerovnostech zatim na vybornou   

).
 ). ). Treba len dat troska oleja na handricku a prejst ten ram karoserie nad dverami - urobit film (len tu vrchnu cast nic ine). Viac to vrzgat nebude ani po umyti auta!!!
 ). Treba len dat troska oleja na handricku a prejst ten ram karoserie nad dverami - urobit film (len tu vrchnu cast nic ine). Viac to vrzgat nebude ani po umyti auta!!! Kto bude potrebovat, mozem poskytnut fotky.
 Kto bude potrebovat, mozem poskytnut fotky.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host