výše sedáku u spolujezdce
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
výše sedáku u spolujezdce
lidi, mám dotaz:
byl jsem se kouknout na FF combi u jednoho "prodejce" a když tedy pominu, že auto bylo úplně jiné, než původně inzeroval, a že bylo po nějaké bouračce či úrazu, tak mně zaujalo, jak málo bylo místa nad hlavou spolujezdce - moje přítelkyně (170cm) byla hlavou těsně pod stropem, když jsem si tam sedl já (187cm), tak jsem měl hlavu vyloženě opřenou o střechu. Pravda, sedačka byla nastavená poměrně kolmo, ale v mým HB tam je místa habaděj. Je možný, že by sedák spolujezce byl vnějakém modelu výškově nastavitelnej? že by tam byla nepůvodní sedačka? Jaká je prosím zkušenost majitelů kombi - čekal bych stejnej prostor jako v HB
Díky
byl jsem se kouknout na FF combi u jednoho "prodejce" a když tedy pominu, že auto bylo úplně jiné, než původně inzeroval, a že bylo po nějaké bouračce či úrazu, tak mně zaujalo, jak málo bylo místa nad hlavou spolujezdce - moje přítelkyně (170cm) byla hlavou těsně pod stropem, když jsem si tam sedl já (187cm), tak jsem měl hlavu vyloženě opřenou o střechu. Pravda, sedačka byla nastavená poměrně kolmo, ale v mým HB tam je místa habaděj. Je možný, že by sedák spolujezce byl vnějakém modelu výškově nastavitelnej? že by tam byla nepůvodní sedačka? Jaká je prosím zkušenost majitelů kombi - čekal bych stejnej prostor jako v HB
Díky
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Ahmed
- Test driver
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já mám obě sedačky výškově stavitelné. Řidiš na motórek a spolujezdec na kličku, ale mám dojem že dřív byl taky na motórek ale předchozí majitel to bůh ví proč vykuchal 

Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- LANpartyzan
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- KAPLIS
- Nováček
Re: výše sedáku u spolujezdce
Foqus píše:lidi, mám dotaz:
byl jsem se kouknout na FF combi u jednoho "prodejce" a když tedy pominu, že auto bylo úplně jiné, než původně inzeroval, a že bylo po nějaké bouračce či úrazu, tak mně zaujalo, jak málo bylo místa nad hlavou spolujezdce
Jestli třeba nebyla sedačka ok, ale střecha byla níž...