Edit: ...auto je Rakousko...
Kdy jsi byl na odstraneni filtru? novy SW, ktery to ma resit, je zalezitost cca 3 mesicu... Ale me se nespoustela casto ani s tym starym.JanyD píše:Tak nový poznatek. Ráno se mi to cestou z práce asi zdálo, ale cestou do práce se mi to ted potvrdilo. Po cca. 10km se mi spustí sahara a vypla se až s motorem na parkovišti u práce teda až po nějakých 30 km. Takže je asi něco špatně.
Jinak motor necuká jede to OK. Ale ta sahara.
Byl jsem tam 25.7 takže teď v pondělí. Prostě řeším jestli ta regenerace se pořád nespouští. Uvídím po cestě domů ráno jestli zase poběží dyžtak jim zkusím do fapoffu zavolat jaké ktomu budou mít vyjádření. Tu saharu asi něco spouštět musí tak mě zajíma co.vita_k píše:Kdy jsi byl na odstraneni filtru? novy SW, ktery to ma resit, je zalezitost cca 3 mesicu... Ale me se nespoustela casto ani s tym starym.JanyD píše:Tak nový poznatek. Ráno se mi to cestou z práce asi zdálo, ale cestou do práce se mi to ted potvrdilo. Po cca. 10km se mi spustí sahara a vypla se až s motorem na parkovišti u práce teda až po nějakých 30 km. Takže je asi něco špatně.
Jinak motor necuká jede to OK. Ale ta sahara.
Taky mě to napadlo. Jestli se regenarace nechce stále spouštět, ale je to sw ošetřeno, že se nespustí, ale spustí to saharu. A ta nedostane zpátky signál, že byla regenerece dokončena a běží stále dokud se nechcípne motor.frantik.17 píše:Jestli to nebude pozůstatek regeneraces tou saharou...proces se neuskuteční, ale saharu elektronika sepne...koukám že to má občas to vyndání DPF docela i zápory...
Sorry asi vlčí mlha před očimaRaada píše:Psal jsem to vse v tom prispevku. Mam auto z Nemecka, konec 2006, DPF bohuzel mam taky, najeto ted cca 71tis. km. 2/3 veskerych km jsou ale delsi trasy pres 100km. Zbytek je Praha.
Najel jsem zatím něco lechce přes 300 kilometrů. Prvních asi 50 km cukačky uterý, středa když jsem něco zařizoval, ale to si jsem jistej, že to neudělalo. Ale ve středu večer jsem jel do práce. Ráno domů a dneska zase do práce tak to dělalo pokaždé. Sahara po chcípnutí dál neběžela jak tomu bylo zvykem, ale vypla se s motorem. Asi tam zítra brnknu.V12 píše:JanyD :
Podla infa FapOff vie odstranit regeneraciu spustanu diferencnym tlakom, no kilometricku vypnut nevedia. A ta sa podla skusenosti deje po 500 - 700 km. Najazdil si uz taku vzdialenost ?
N podrobněji... Sahara se spustila po nějakých 7 - 10 kilometrech všimnul jsem si toho až na křižovatce. A po dojetí do práce na parkovište po nějakých 25-30 km stále běžela. Včera do práce se to opakovalo. Ale dneska cestou z práce nic přijedu domů a sahara neběžela. Ale jestli něběžela za jízdy jsem nespozoroval.vita_k píše:Trochu popis podrobneji, jak se to chovalo, jak dlouho, kdy to zaclo (teplota, cas od startu, vzdalenost, otacky atd). Skoro bych tipnul, ze to nebude regenerace...?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti