Dík patří Anndymu

za foto a návod
  za foto a návod   
 Co mě zaujalo, tak mě tam chybí jakýsi plast. Porovnejte foto, nevím k čemu to slouží

za foto a návod
  za foto a návod   

, už mám i vytištěný návod od Andyho, ale zatím jaksi nebyl čas nebo bylo hnusně
 , už mám i vytištěný návod od Andyho, ale zatím jaksi nebyl čas nebo bylo hnusně   

Budu to muset ještě jednou rozebrat...
 Budu to muset ještě jednou rozebrat...  

, takže jsem pak ještě musel oddělat i ten velký spodní plast co vede až k podlaze, nicméně šroubek jsem nikde nenašel
 , takže jsem pak ještě musel oddělat i ten velký spodní plast co vede až k podlaze, nicméně šroubek jsem nikde nenašel   , netuším, kam mohl zapadnout, tak jsem se s tím holt smířil, změřil závit a sehnal si jiný.
 , netuším, kam mohl zapadnout, tak jsem se s tím holt smířil, změřil závit a sehnal si jiný. 

... takže budu muset podstoupit "round 2" - myslím, že to bude ta proklatá matka, takže sehnat správný klíč, čím ji povolit a půjdu na to znova ...
  ... takže budu muset podstoupit "round 2" - myslím, že to bude ta proklatá matka, takže sehnat správný klíč, čím ji povolit a půjdu na to znova ...
 A mám pocit, že jen při určité teplotě, protože někdy to na stejných nerovnostech cvaká a jindy zase ne
 A mám pocit, že jen při určité teplotě, protože někdy to na stejných nerovnostech cvaká a jindy zase ne   
  Hledej usilovnějc, je tam "pěkně" schovaný
  Hledej usilovnějc, je tam "pěkně" schovaný   Vem si na to magnet...
 Vem si na to magnet...
 ... dám tomu šroubku tedy ještě jednu šanci
 ... dám tomu šroubku tedy ještě jednu šanci 

a rozebral sloupek a všechny možné zdroje hluku bezp. pásů podlepil tenkým filcem.První jízda a zklamání nedalo na sebe čekat.Od tud "cvrček" nehrál své synfonie.Potom jsem ještě zkoušel opěradlo zadních sedadel a zase nic.Nakonec jen tak abych měl čisté svědomí jsem se podíval na zadní dveře (kufr).když jsem na ně zatlačil tak jsem žádný pohyb neviděl a ani se neozýval známí rušivý zvuk.Přesto jsem nelenil a dveře (zámek) seřídil tak aby víc přitahoval dveře a výsledek????????
  a rozebral sloupek a všechny možné zdroje hluku bezp. pásů podlepil tenkým filcem.První jízda a zklamání nedalo na sebe čekat.Od tud "cvrček" nehrál své synfonie.Potom jsem ještě zkoušel opěradlo zadních sedadel a zase nic.Nakonec jen tak abych měl čisté svědomí jsem se podíval na zadní dveře (kufr).když jsem na ně zatlačil tak jsem žádný pohyb neviděl a ani se neozýval známí rušivý zvuk.Přesto jsem nelenil a dveře (zámek) seřídil tak aby víc přitahoval dveře a výsledek????????

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů