Už od mala si sem tam něco nakreslím...baví mě to a poslední roky kreslím jen auta. Nedávno měl r0mik narozeniny, nenapadlo mě nic jiného, než mu místo koupení nějaké "blbosti" nakreslit a zvěčnit jeho mk1 focus (viz foto níže). Po tom, co mi nejen Roman, ale mnoho lidí předtím řeklo, že bych se tím mohl "živit", nebral jsem to nějak vážně a mávl jsem nad tím rukou...Jenže, zamyslel jsem se nad tím. Nejen, že lidem tímto udělám v podstatě radost, ale budu dál dělat co mne baví...Tak docílíme spokojenosti na obou stranách. Tak jsem si řekl, proč to nezkusit...
Rozhodl jsem se, že kdo by chtěl...může mi napsat buď SZ, nebo tady níže do vlákna. Ozval bych se obratem zpět, kde potom na emailovou adresu (srovny@seznam.cz) byste poslali vybranou fotku svého vozu, kterou bych poté přenesl na papír.
V rychlosti, formát A4, tužkou takže černobíle, decentně i prvky pozadí, bude-li to ve finále prospěšné celkovému projevu obrázku.
Za tuto práci, nebudu si vymýšlet a přehánět, bych si řekl o 200,- czk...Ano někdo si řekne, "cože, dvě kila za černobílé auto na A4 ?!"...ale taky by to mohlo jít říct takto..."no co, jednou se nepůjdu nacpat do McDonaldu..."

Samozřejmě, nebude mi dělat problém zajít na poštu, a poslat obrázek poštou, ve složce...což je jen pár korunek navíc.
Přikládám tedy pár prací, doufám že se budou líbit, a budu se těšit nejen na prvního zákazníka