Pánové, vy co jste na tohle přišli, musím vám říct, že kdybych nosil klobouk, tak bych ho před vámi hluboce smeknul
Tenhle zvuk mně trápí minimálně půl roku. Myslel jsem, že to bude něco na nápravě, ale i když jsem na ní VŠECHNO vyměnil, tak to ťukalo pořád.
Měl jsem taky podezření, že to bude něco s pedálem, ale pořád mi nešlo do hlavy, jak je možný, že to Ťuká i na nerovnostech ... teď je mi to už jasný. Jak to má při nárazu sklopit ten pedál, tak je to celý závislý na deformaci té příčky mezi motorem a kabinou. Asi to nevypočítali tak jak by měli a prostě i při nerovnostech, když se kastle jen nepatřně kroutí to začíná pracovat a Ťukat.
Chtěl jsem to vyndat úplně, ale bohužel se mi to taky nepodařilo vyháknout z toho brzdovýho pedálu, tak jsem to podložil molitanem a dotáhl jen tak trochu. Výsledek ... už je v autě klid!!
Ono by to asi vyndat celý šlo, ale já jsem na to šel vybaven jen a pouze tou patnáctkou na ten šroub

Nejdřív mi dalo trochu práce to najít. Vůbec jsem to tam neviděl, nevěděl jsem co hledat a o to to bylo těžší. Pak jsem si vzpomněl, že tu někdo psal, že je lepší si vytáhnout tu "hadici" od ventilace co vede od topení nad vypínač světel a hned jsem to uviděl. Vzal jsem sebou i foťák abych tím snad pomohl dalším lidem, co se na tohle chystají. Šroub se mi už na fotku nevešel, ale celej ten blázinec je krásně vidět. Šroub je úplně nahoře.
Tak pánové, ať se daří.
A ještě jednou díky za tohle vlákno, už jsem z toho pomalu šílel.