Hodne drahe.

Myslím že jsou to normální ceny. A co jsem to tak pročítal,jsou ochotni poradit a dá se u nich myslim koupit i senzor když vám odejde (samostaně)
  Myslím že jsou to normální ceny. A co jsem to tak pročítal,jsou ochotni poradit a dá se u nich myslim koupit i senzor když vám odejde (samostaně)

Tak já bych volil tenhle: http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=134No1 píše:Do ktereho modelu bys pripadne sel? Kdyz koupime 2 kusy, je tam drobna sleva.

Kapličku mam těsně pod oknem ve středu palubovky,mírně natočenou na řidiče.To pípání mi přišlo taky hlasité,tak jsem to už při instalaci ztišil silikonem,který jsem nacpal do dírek ze kterých ten zvuk vychází.Decentní,a neviditelný řešení.
 Kapličku mam těsně pod oknem ve středu palubovky,mírně natočenou na řidiče.To pípání mi přišlo taky hlasité,tak jsem to už při instalaci ztišil silikonem,který jsem nacpal do dírek ze kterých ten zvuk vychází.Decentní,a neviditelný řešení. přikládám nějaké foto
  přikládám nějaké foto  

asi nejlepší řešení.
 asi nejlepší řešení.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů