To co tam mám já se pokud vím normálně koupit nedá.Používá se to v automobilovém průmyslu při výrobě kabelovejch svazků do aut.Kdyby byl ted někdy sraz sehnal bych ti to za děkujuCoolXman píše:Chlapi, kde se da nejrychleji a nejlevneji poridit kus toho filcu (cerny)? diky za odpoved. Mate to dobre udelany........be inspired !!!
Sraz je ted 14.4. ve 14:00 v Postupicich.Fireice píše:To co tam mám já se pokud vím normálně koupit nedá.Používá se to v automobilovém průmyslu při výrobě kabelovejch svazků do aut.Kdyby byl ted někdy sraz sehnal bych ti to za děkujuCoolXman píše:Chlapi, kde se da nejrychleji a nejlevneji poridit kus toho filcu (cerny)? diky za odpoved. Mate to dobre udelany........be inspired !!!Jinač "bjuty",esli myslíš tou zkratkou "PP" palubní počítač,tak já jsem tam napáchal IN/OUT teploměr.Foto je v příslušném tématu
no pokud pojedeš do postupic, tak to já bych měl určitě zájem, tá černá je šik, ještě jsem uvažoval, že bych někde sehnal světlé modré polstrování, aby mi to šlo k potahůmFireice píše:To co tam mám já se pokud vím normálně koupit nedá.Používá se to v automobilovém průmyslu při výrobě kabelovejch svazků do aut.Kdyby byl ted někdy sraz sehnal bych ti to za děkujuCoolXman píše:Chlapi, kde se da nejrychleji a nejlevneji poridit kus toho filcu (cerny)? diky za odpoved. Mate to dobre udelany........be inspired !!!Jinač "bjuty",esli myslíš tou zkratkou "PP" palubní počítač,tak já jsem tam napáchal IN/OUT teploměr.Foto je v příslušném tématu
o.k., to by šloFireice píše:Jsou to ty Postupice u Benešova?Pokud ano tak nevím esli se dostavim.Každopádně bych vám rád pomohl,a budu na vás myslet.Dřív nebo později se určitě sejdem.A nebo mi poštou pošlete řekněme 20kč s vaší zpáteční adresou,a já vám na ni zpět pošlu ten materiál.(ta dvacka na pokrytí nákladů-obálka, známka) To by asi taky šlo.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů