Takze: treba je to specialni "neakce" Francouzu, ale ani v jedne dire sem zadny plast nemel.
Zpristupneni zbylych 3 der trvalo 10 minut pri venkovni teplote 0°C.
Namontoval jsem ten ALU HAKR, pocity smisene.
Jednak mi to prijde strasne vysoko nad strechou a druhak- pokud ty samotne patice komplet namontuji, ale nedam tyc, tak jejich horni hrana, na kterou se prisroubovava ALU profil neni vodorovna, ale smeruje zhruba do stredu strechy. Po namontovani a dotazeni ALU je tato tyc lehce prohnuta smerem ke strese -dolu. Cele mi to prijde plne pnuti a ty zavity ve strese jsou asi namahany i na vypaceni do boku.
Temer mam pocit, ze by snad bylo lepsi tam namontovat jakesi kratke hagusy, ktery by na obe strany trochu presahovaly (aspon o 10cm) a na to dat pricniky. Urcite by se zlepsila variabilita uchyceni nosicu.
Muze mi nekdo tak nejak laicky vysvetlit, co se dela s tim gumovym profilem, co je sezhora, pokud dam na 2 mista na jedne tyci T-adapter? To se ta guma da cela pryc, nebo se to prestrihne na 3 ks a prirazi k tem T-adapterum?
Zkusebne jsem dnes jel ciste s pricniky bez jakekoli dalsi "nastavby" na nich a nemel jsem jeste zakryte spodni drazky. Uz od 30 km/h to krasne hralo na fletnu. Od 30-40 km/h to vyluzovalo 3 tony, skoro bych rekl ciste zahrane a prijemne na poslouchani. Ale jel jsem asi 5 minut

. Uz jsem to radeji zakryl.