Originál Xenony - nivelace MONDEO
- Vitalish
- Zkušený
Re: Originál Xenony - nivelace MONDEO
tohle je docela velká krabička a zalitá myslím není. Je tam vidět na tišťák, když se odpojí od světla.... Lari snad něco má, už mi psal.....
díky všem
díky všem
- Yeshterr
- Test driver
Ono to bude možná zalitý jen ze strany součástek, která asi není vidět. Dost často se to dělá, právě proto, že je tam prd a každej by si to opravoval, čímž by výrobce přicházel o veliký prachy. Jsou ale frajeři, co to postupně odfrézujou Dremlem a opraví, ale to už je vyšší dívčí a pěkná piplačka. Mohl by jsi sem, prosím, po výměně umístit pár fotek toho demontovaného?

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- tomik...
- Zkušený
A co to chlapci vyřešit xenonovou hid sadou na D2S ? To by řešilo drahou origo opravu, ne?
Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 
Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30

Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30
- Rumcajs1
- Test driver
Podle mně lepší koupit z Vysočiny za litránek origo trafo než za dva neorigo HIDky 

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- tomik...
- Zkušený
A tak zase za litr to jo... byla tady tušim řeč o dvou... no a z vysočiny.... to je kvalita, tak to jo

Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 

- Yeshterr
- Test driver
A to byla řeč ale dva litry za jetý, který ti může za týden udělat pápá taky, litr za nový je proti tomu nebe a dudy...
Stejně bych se v tom ale rád pošťoural, podle toho, jak to popisuje Vitalish, tak to vypadá na studeňák.

Stejně bych se v tom ale rád pošťoural, podle toho, jak to popisuje Vitalish, tak to vypadá na studeňák.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- Vitalish
- Zkušený
akorát že Lari už se pak neozval, tak nevim......
až to vyndám, vyfotím a nahodím to sem. Měl jsem to venku před pár dny, když jsem měl trafo vypůjčené a skrz konektor je vidět na tišták. Nakonec je to vyrobený ve Francii, tak to pak má fungovat......
až to vyndám, vyfotím a nahodím to sem. Měl jsem to venku před pár dny, když jsem měl trafo vypůjčené a skrz konektor je vidět na tišták. Nakonec je to vyrobený ve Francii, tak to pak má fungovat......
- Rumcajs1
- Test driver
Jako Lariho tlumočník ti mám vyřídit, že Ti to v pondělí pošle 

- Vitalish
- Zkušený
Rumcajs, Lari:
báječná zpráva, hned mám lepší víkend
Teď už jen koupit nové zrcátko, co jsem si urazil o sloup v garážích a bude to zas jak nový .......
báječná zpráva, hned mám lepší víkend

- Vitalish
- Zkušený
Lari, Rumcajs:
trafo teď došlo poštou, díky - dám vědět až vyzkouším. Čistě teoreticky : minule když jsem si půjčil trafo z vrakáče, tak výbojka neblikala, ale restartovala a vypínala se pořád = nejspíš ji staré trafo odpálilo. Totéž asi můžu čekat s tou novou, která už bliká a restartuje se taky, co....?
přidávám fotku trafa, zaletovaný to není - je to na čtyři torxy
trafo teď došlo poštou, díky - dám vědět až vyzkouším. Čistě teoreticky : minule když jsem si půjčil trafo z vrakáče, tak výbojka neblikala, ale restartovala a vypínala se pořád = nejspíš ji staré trafo odpálilo. Totéž asi můžu čekat s tou novou, která už bliká a restartuje se taky, co....?
přidávám fotku trafa, zaletovaný to není - je to na čtyři torxy
-
- Nováček
Ahoj!
Koupil jsme si Mondeo Kombi r.v. 2007, modelovy typ 2008, najeto 127t km. Mam tam original xenony. Vcera jsme neco zkousel, tak jsem nekolikrat vypnul a zapnul po sobe svetla, ale vse bylo v poradku. Dneska rano jsem bohuzel zjistil, ze pravy xenony sviti fialove. Muzete mi prosim poradit zda se jedna o vybojku nebo to muze byt i kvuli necemu jinemu? Pripadne presny jaky typ vybojky tam koupit a kde to sehnat co nejlevneji (ale aby byla byla kvalitni)? Predem dekuji za rady.
Koupil jsme si Mondeo Kombi r.v. 2007, modelovy typ 2008, najeto 127t km. Mam tam original xenony. Vcera jsme neco zkousel, tak jsem nekolikrat vypnul a zapnul po sobe svetla, ale vse bylo v poradku. Dneska rano jsem bohuzel zjistil, ze pravy xenony sviti fialove. Muzete mi prosim poradit zda se jedna o vybojku nebo to muze byt i kvuli necemu jinemu? Pripadne presny jaky typ vybojky tam koupit a kde to sehnat co nejlevneji (ale aby byla byla kvalitni)? Predem dekuji za rady.
-
- Zkušený
Fialová barva výbojky značí, že je již vysvícená (pravděpodobně původní).
Výbojka tam patří D2S a jestli cheš kvalitní, tak asi Philips, nebo Osram.
Výbojka tam patří D2S a jestli cheš kvalitní, tak asi Philips, nebo Osram.
Ex ST220 model 2004
-
- Nováček
Smazaná zbytečná citace
V servisu mi rekli, ze tam patri D1S. Tak jak to teda je? Nerad bych koupil neco, co tam nepatri... Diky.
V servisu mi rekli, ze tam patri D1S. Tak jak to teda je? Nerad bych koupil neco, co tam nepatri... Diky.
- Rumcajs1
- Test driver
Tak do toho servisu už asi ani nejezdi
Ne, vážně, patří tam D2S a jeslti je fialová, tak je v háji.

Ne, vážně, patří tam D2S a jeslti je fialová, tak je v háji.
Neviděl bych to tak černě, ta výbojka nemusí být nutně špatná, mně to taky dlouho blikalo kvůli špatnýmu zátěžáku nebo co je ta malá černá krabička uvnitř. Po výměně jsou výbojky okVitalish píše:Lari, Rumcajs:

- Vitalish
- Zkušený
vybojka tam skutecne patri D2S. Phillips ma belejsi svetlo, Osram je vic do zluta.
Rumcajs:
zatim jsem se k tomu nedostal, snad zitra tak se uvidi
Rumcajs:
zatim jsem se k tomu nedostal, snad zitra tak se uvidi