Tak ste ma poohovárali čo?marosnet55 píše: Dik Bob včera sme ťa s kolegom z Čiech vo FAPOFF spomínali.

Ešte si na mňa spomenul p. Reckziegel?

Tak ste ma poohovárali čo?marosnet55 píše: Dik Bob včera sme ťa s kolegom z Čiech vo FAPOFF spomínali.
Tejto vete som celkom neporozumel - kto má na koho "nervy"?omezenec píše:..myslím, že nie je najmenší dovod ohovarat..este ze par takych fanatikov ako ty maju na nas - novacikov - nervy ..niekedy sa aj ja divim
Tak asi jen nečtou maily. Dneska sem tam zavolal a domluva perfektní. Myslím, že sem mluvil přímo s majitelem a bez nějakého delšího vyptávání se na příčiny mi oznámil, že má pro fordy nový sw a zadarmo mi ho nahraje. Mělo by to pomoct.BobTDCi píše:Mali by sa "prebrať" ak si nechcú pokaziť meno.Sobull píše:To jsi byl ale v nouzáku permanentně, ne? Mě to hodilo teď po roce, i když už 2x v jednom měsíci. Na mail nereagujou, budu tam muset asi zavolat.
Nie je to seriózny prístup - mlčať.
Sobull píše:
Sobull píše:Vita: Vždycky je to chyba P2002 (na mé OBD diagnostice) a mám to i z ford servisu vyjeté z dia.
Prakticky vylúčené - keď s tým jazdil - bolo to zapojené ako má byť. Teoretická možnosť prasknutia hadičky existuje. Ale šanca je marginálna.Sobull píše:Pojedu tam každopádně, novej soft bude asi lepší. Ale zkontroluju i to co píšeš ty, i když to by asi byly problémy častější a ne rok lid a pak dvakrát za měsíc...
Ale poraď mi trochu, prosím. Čidlo myslíš na filtru nebo na baterce? Co by na něm mělo být podezřelé?
Já to mám s hadičkama složitější, mám filtr pod autem ne u motoru, nevím kam až dohlédnu...
Myslíš jako jestli není tenčí hadice navlečená na širší trubičce? Sahal na to jen FAPOFF, tak snad ne. Já ani nevím, že tam je každá jinak tlustá...
No jo, tvuj motor muze byt trochu jiny, Na DPF jsou jen trubičky, které ústí zrejme do prostoru pred a za filtr. Tj. tam zadny čidlo neni. Takže myslim to na baterce.Sobull píše:Ale poraď mi trochu, prosím. Čidlo myslíš na filtru nebo na baterce? Co by na něm mělo být podezřelé?
Já to mám s hadičkama složitější, mám filtr pod autem ne u motoru, nevím kam až dohlédnu...
Myslíš jako jestli není tenčí hadice navlečená na širší trubičce? Sahal na to jen FAPOFF, tak snad ne. Já ani nevím, že tam je každá jinak tlustá...
To možno nie - keď som u neho bol a rozprával sa s ním, tak vravel že to tu číta sporadicky.Sobull píše:P2002 tam byla vždy. Loni 2x asi měsíc po odstranění. Pak téměř rok klid a teď opět. Myslim, že soft to vyřeší. Když jsem volal s panem R. okamžitě řikal ať přijedu na novej soft, skoro mi to přišlo jako by si byl vědom, že tam nějakej problém mohl být...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 0 hostů