Dálkové zamykaní na klíčku

Moderátor:foki
JohnDoe
Nováček
Nováček

Re: Dálkové zamykaní na klíčku

Příspěvek od JohnDoe » 26.04.2011 13:30

Dík za info, žádnou novou BTS v okolí jsem nenašel. Hlavně je divné, že popojedu pár metrů a funguje to normálně, takže bych to spíš viděl na nějaký rušivý zdroj uvnitř domu v některém z bytů nebo v okolních garážích. Koukal jsem po netu a tohle je frekvence používaná různými zařízeními, mimo jiné na dálkové ovládání vrat od garáže. Ještě mne napadlo, že zhruba před 14 dny se sousedům narodilo mimčo, tak jestli náhodou neruší nějakou levnou elektronickou chůvou od Vietnamců. Budu pátrat dál.
Ferda - FoFoII kombi sport, 8/2005, 1.6 Ti-VCT 85kW, panther black.
Od 22.10.2010 baští LPG (AC Stag 300+, Tomasetto, Atrama - od každého něco)
Spotřeba LPG Obrázek

Obrázek

DavePr
Nováček
Nováček

Příspěvek od DavePr » 28.04.2011 12:05

K tomu samo-zamykání u focuse, náš fofík (viz. podpis) se také občas zamkne sám i za jízdy :D Ale když stojí tak většinou až po delší době... Někdo říká, že je to bezpečnostní opatření, ale když potom musím drátem odemykat... Máme v tom docela praxi :) :mrgreen:
Obrázek

dexi
Nováček
Nováček

Příspěvek od dexi » 01.05.2011 13:23

Je to asi půl roku co mě občas za jizdy začalo cvakat v pravých zadních dveřích, několikrát mi během jízdy auto samo od sebe zamklo dveře. Dálkovým ovládáním šlo odemikat spíše z větší vzdálenosti než blíž u auta to jsem musel vychytat vždy nějaké místo. A potom jednoho dne mi dalkové ovládání přestalo odemikat i zamikat. Vyměnil jsem baterku v ovladači, ale nepomohlo to stale nereaguje a nevím co stím. Nemáte s tím někdo stejnou zkušenost nevím co stím. Focus 1.6 2002.

Odpovědět

Zpět na „Technické informace + diagnostika“