klinový drážkový remeň
- nici
- Nováček

klinový drážkový remeň
Po výmene klinového drážkového remeňa a oboch kladiek začal tento pri studenom motore pískať. Pískanie trvá asi 1 km, potom ustane.
1.pokus - nastriekanie remeňa spreyom na remene - pískanie ustalo dočasne, kým motor nevychladol, potom piskot pokračoval. /tieto spreye sú asi len na dve veci na nič a na h../
2. pokus - vybranie a vyčistenie remeňa - výsledok rovnaký.
3. pokus - stará metóda /obyčajné mydlo s rovnakým výsledkom ako sprey/
Teraz sa chystám na 4. pokus - kúpim nový remeň, originál od Ford, s tým, že existuje i remeň, ktorý nemá hladký povrch ale tento je vrúbkový. /Rada mechanika, ktorémo toto isté robil Ford Tranzit a nakoniec mu pomohol len tento vrúbkový remeň. / Bohužiaľ náhradu sa mi nepodarilo zohnať, a originál bude asi trošku drahší. Má s tým niekto takéto skúsenosti? Po výmene dám vedieť.
1.pokus - nastriekanie remeňa spreyom na remene - pískanie ustalo dočasne, kým motor nevychladol, potom piskot pokračoval. /tieto spreye sú asi len na dve veci na nič a na h../
2. pokus - vybranie a vyčistenie remeňa - výsledok rovnaký.
3. pokus - stará metóda /obyčajné mydlo s rovnakým výsledkom ako sprey/
Teraz sa chystám na 4. pokus - kúpim nový remeň, originál od Ford, s tým, že existuje i remeň, ktorý nemá hladký povrch ale tento je vrúbkový. /Rada mechanika, ktorémo toto isté robil Ford Tranzit a nakoniec mu pomohol len tento vrúbkový remeň. / Bohužiaľ náhradu sa mi nepodarilo zohnať, a originál bude asi trošku drahší. Má s tým niekto takéto skúsenosti? Po výmene dám vedieť.
FORD FOCUS 1.8 TDCI, 74 kw, r.v.2003
- Nesco
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Nesco
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
-
KUTY
- nici
- Nováček

- Ladic
- Nováček

Jo, tak tehle problém mám taky a začínal jsem ho řešit stejně jako ty akorát,že já jsem to už vyměnil a problém zůstal. Takže první rada je nekupuj nový řemen
Jinak ten zvuk je z řemenice a originál stojí asi 6tisíc.
Ale dostal jsem myšlenku jak to ojebat,tak když ti to nebude vadit že to nebude orig. Ford náhražka,poradím ti
Jinak ten zvuk je z řemenice a originál stojí asi 6tisíc.
Ale dostal jsem myšlenku jak to ojebat,tak když ti to nebude vadit že to nebude orig. Ford náhražka,poradím ti
- Ladic
- Nováček

Já jsem ti psal že ten problém není v tom řemenu! Ale v řemenici!
Mám ten stejný problém jak jsem ti už psal, vyměnil a vyzkoušel jsem už všechno! Poslední co je na řadě,je ta řemenice
Moje řešení: Vymontovat řemenici a odnést k dobrému soustružníkovi(už jsem s ním o tom mluvil a nebude to žádný problém
) aby jí předělal bez toho debilního silenbloku!
Soustružník říkal že do 1000Kč se vejdu
Mám ten stejný problém jak jsem ti už psal, vyměnil a vyzkoušel jsem už všechno! Poslední co je na řadě,je ta řemenice
Moje řešení: Vymontovat řemenici a odnést k dobrému soustružníkovi(už jsem s ním o tom mluvil a nebude to žádný problém
- herizn
- Pokročilý

Až to bude hotový,tak to prosím vyfoť a dej to sem....a klidně i fotku před upravou,než to poneseš k soustružníkovi....dík předem(za všechny myslím)Ladic píše:Já jsem ti psal že ten problém není v tom řemenu! Ale v řemenici!
Mám ten stejný problém jak jsem ti už psal, vyměnil a vyzkoušel jsem už všechno! Poslední co je na řadě,je ta řemenice![]()
Moje řešení: Vymontovat řemenici a odnést k dobrému soustružníkovi(už jsem s ním o tom mluvil a nebude to žádný problém) aby jí předělal bez toho debilního silenbloku!
-
KUTY
Hmmm, ale aj tak, neviem preco vam vadi piskanie remena za studena. Po zahriati je to uz OK a je to normalne u viacerych aut resp. znaciek.
Daj si hlasnejsie radio a v pohode
Inak mne vadil vyfuk (jeho zvuk), udajne vysypane prepazky + deravy stredny diel. Po vymene oboch dielov to stale drnci pri prudkom zospliapnuti pedalu.
A teraz som zvedvay, kto mi v Postupicicach poradi, cim to je !!!
Ja vam zaturujem a pockam na nazory.
Daj si hlasnejsie radio a v pohode
Inak mne vadil vyfuk (jeho zvuk), udajne vysypane prepazky + deravy stredny diel. Po vymene oboch dielov to stale drnci pri prudkom zospliapnuti pedalu.
A teraz som zvedvay, kto mi v Postupicicach poradi, cim to je !!!
Ja vam zaturujem a pockam na nazory.
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
KUTY
- Ladic
- Nováček