každopádně jestli to voní tak jak má, tak by to mohlo bejt zajímavý...jestlipak by se to vešlo i do těch děr u fofoI...
 každopádně jestli to voní tak jak má, tak by to mohlo bejt zajímavý...jestlipak by se to vešlo i do těch děr u fofoI...  jinak levanduli jsem měl taky, takovou tu sypací jak se dává mezi hadry nebo do peřiňáku, si to koupila přítelkyně, tak jsem jí ukecal, ať mi kousek do něčeho odsype, sice jsem to pak měl jak dárkový balení, ale vonělo dobře
 jinak levanduli jsem měl taky, takovou tu sypací jak se dává mezi hadry nebo do peřiňáku, si to koupila přítelkyně, tak jsem jí ukecal, ať mi kousek do něčeho odsype, sice jsem to pak měl jak dárkový balení, ale vonělo dobře  ono to má teda spíš uspávat, ale co, žejo
 ono to má teda spíš uspávat, ale co, žejo 

.
.

)
)

, ale regulator musim mat otvoreny naplno, pretoze je to sama osebe taka decentna vona. naozaj zalezi od vone, jej intenzity, ci regulator pouzijes alebo nechas plechovku uplne otvorenu.
 , ale regulator musim mat otvoreny naplno, pretoze je to sama osebe taka decentna vona. naozaj zalezi od vone, jej intenzity, ci regulator pouzijes alebo nechas plechovku uplne otvorenu.

az potom pozrem na pristrojovku a ono je to englishman...
 az potom pozrem na pristrojovku a ono je to englishman...