A kde se to da poridit a cca za kolik?
Ve Fordu nebo to zvladne i garaznik?
A da se nejak zjistit jakej sw tam je?
Treba pres diagnostiku?
Na aukru jsem videl diagnostickej kabel kolem 500 a na ebay kolem 300, vyplati se ho poridit?
Jinak o vikendu se chystam asi jeste vycistit egr a vahu vzduchu jestli to nepomuze...
Skubani motoru 2.0 TDCi
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skubani motoru 2.0 TDCi
Tak dneska jsem vyčistil váhu i EGR a absolvoval 2 zkušební jízdy - dohromady cca 40 km a zdá se že to pomohlo, sice mi to jednou lehce zacukalo ale jinak o 90% lepší než předtím. No snad jsem to nezakřiknul a nebyla to jenom náhoda...
-
- Nováček
prosim tě, kde je ta váha vzduchu, zkusil bych jí taky vyčistitvencaxxx píše:Tak dneska jsem vyčistil váhu i EGR a absolvoval 2 zkušební jízdy - dohromady cca 40 km a zdá se že to pomohlo, sice mi to jednou lehce zacukalo ale jinak o 90% lepší než předtím. No snad jsem to nezakřiknul a nebyla to jenom náhoda...
Mondeo kombi 2003, 2,0 TDci, 85 kw
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Je to hned za vzduchovym filtrem, jenom taková plastová krabička, drží na dvou šroubech a když to vyndáš tak je tam jenom takovej plastovej bazmek a v něm 2 drátky a ty jsem jenom prostříknul čistícím sprejem a nechal vyschnout... ten sprej by se měl normálně prodávat (já ho v autodílech ale nesehnal), nebo se dá sehnat na netu, já použil nějakej univerzální čistič kterej nezanechává stopy...
Tady je návod - u mě to ale vypadalo trochu jinak...
http://www.youtube.com/watch?v=FccejDPevtM
Tady je návod - u mě to ale vypadalo trochu jinak...
http://www.youtube.com/watch?v=FccejDPevtM
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vahu vzduchu jsem mel novou, egr ventil jsem take cistil. omohl az novy software, ve Fordu za cca 1900,-.
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A da se nejak zjistit jakej sw tam je?
Treba pres diagnostiku?
Na aukru jsem videl diagnostickej kabel kolem 500 a na ebay kolem 300, vyplati se ho poridit?
Treba pres diagnostiku?