Koncovka výfuku
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
Opicaku, buď v poho, skoro to vůbec nečerní. Tu jak tam mám já vyfocenou, tak jsem ji tam nechal po zbytek "zimního" podnebí a když bych ti ji teďka nafotil, tak ji ani nepoznáš. Ta koncovka je teď v okolí svárů naprosto rezavá, s tím špiněním to není zas tak zlý, není tam nic znát. Radil bych ti, nekupuj si takový nějaký nástavce, který jsou různě posvářený z nějakýho plechu za pár stovek ale zkus třeba kontaktovat Romoshe, který se tím teďka hodně zabýval a třeba by ti dost poradil. Tu koncovku co tam mám já rozhodně nebrat. a hlavně si pořádně změř ten průměr výfuku Jinak já teďka řeším předek a bohužel jsem musel dát jeden hliníkáč do opravy, protože mi na něm v jedné části popraskal lak - bohužel jsem si to opravoval sám a podle toho to dopadlo 

- opicak
- Junior
Koncovku od Bofiho jsem viděl na vlastní oči (setkání u shopingparku).
Koncovky od Romoshe už jsem prohlížel - hodně se mi na nich líbí, že jsou z materiálu, který přežije auto,ale vzhledově se mi víc líbí typ co má Fuks. Na webu jsem našel podobné dvouplašťové, uvádějí že z nerezu za cenu od 800,- Kč. (viz obrázek co jsem tu dával)Asi do ní půjdu.
To Fuks: stejně mám zajímavý výfuk. I Bofi má klasicky umístěný tlumič a má kombajna.Já mám fakt tlumič nad nápravou a metr roury ven z auta.Vím,že na koncovku to nemá vliv, jen mě to překvapilo.
To Jenda: celkem jsi mě uklidnil,že se to nešpiní a když koupím "šikmo řezanou", bude to ještě lepší.Tu tvou jsem na webu taky našel - neuváděli u ní náhodou,že je taky z nerezu? (už si nepamatuju).

To Fuks: stejně mám zajímavý výfuk. I Bofi má klasicky umístěný tlumič a má kombajna.Já mám fakt tlumič nad nápravou a metr roury ven z auta.Vím,že na koncovku to nemá vliv, jen mě to překvapilo.
To Jenda: celkem jsi mě uklidnil,že se to nešpiní a když koupím "šikmo řezanou", bude to ještě lepší.Tu tvou jsem na webu taky našel - neuváděli u ní náhodou,že je taky z nerezu? (už si nepamatuju).
focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
- opicak
- Junior
to Fuks: Tak pokud je to originál, tak všechna čest autům z Itálie! Výfuk vypadá skoro jako nový, skoro 4 roky bych mu nehádal ani náhodou. Hold v Itálii si sněhu a soli moc neužijí.
to Jenda: Asi půjdu do té rovné, dvouplášťové z nerezu.Ta svary nemá, tak snad vydrží.O zimním "neježdění" nemůže být řeč - auto má jezdit (na to jsem si ho přece koupil) a já jezdím denně. A sundat to nejspíš nepůjde, když to říznu, to by byla estetika jako prase.
to Jenda: Asi půjdu do té rovné, dvouplášťové z nerezu.Ta svary nemá, tak snad vydrží.O zimním "neježdění" nemůže být řeč - auto má jezdit (na to jsem si ho přece koupil) a já jezdím denně. A sundat to nejspíš nepůjde, když to říznu, to by byla estetika jako prase.

focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: