... Koupil jsem si Focuse Kombi r.2003, 1.8 TDCi, 85kW.
 ... Koupil jsem si Focuse Kombi r.2003, 1.8 TDCi, 85kW.O autu toho bohužel moc nevím, prakticky jen to, že bylo dovezeno na konci roku 2010 ze SRN do ČR - dle TP. Servisní historie neznámá, takže bych potřeboval nějak komplexně poradit, co zkontrolovat nebo nechat zkontrolovat, doplnit apod. Myslím, že zdejší profíci v tom musí mít jasno, žejo?
 Já doteď jezdil jen ve staré Felici a jedinou práci, kterou jsem s ní měl, bylo tankování a dolévání hektolitrů oleje
  Já doteď jezdil jen ve staré Felici a jedinou práci, kterou jsem s ní měl, bylo tankování a dolévání hektolitrů oleje  
 Focus jezdí výborně, jsem překvapený jak je hbitý. Mám ho 4 dny a 250 ujetých km, takže jsem toho zatím moc nepoznal, každopádně bych o něj chtěl v rámci možností slušně pečovat, tak doufám že mě nasměrujete a poradíte, co konkrétně proklepnout. Já mám fakt s "moderníma" autama nulové zkušenosti, Felina prostě jela dokud neshnila

Zatím pročítám postupně fórum... no celkem už mám strach, jak tady tak čtu jen o problémech TDCi...
Díky komukoliv, kdo se semnou dá do řeči a poradí!

PS: Trochu tahá doprava, takže asi udělat geometrii... A kdyby někdo věděl o PZ dveřích, budu nadšen. Barva stříbrná.