Chorvatsko mám objeté, tak se letos zvažuje Řecko, 120km pod Soluň, bez ubytování. To tam i během sezony se dá sehnat během půl hodiny v rozmezí 10 - 12 EU na osobu a noc / přes cestovku 20EU a více/. je tam hodně věcí na podívání a bez auta, nebo si ho tam půjčovat

Když zvážím letadlo, tak 4 hodiny šaškování, někdo mě na letiště musí dovést, odbavování do trenek

, rolování před vzletem , pak 2 hod samotný let. Pak další 4 hod než to roztřídí a odvezou na 300 km vzdálené letovisko kde vypadnou zmordovaní ze dveří autobusu. To já pojedu o 5 hod déle s hodinovým šlofikem v Srbsku, kde chci, tam se i zastavím , občurám strom

, kávovou a cigaretovou zastávku ,zhodnotím nové neznámé krajiny, blísknu fotky, které z letadla neudělám. Dovezu si proviant a odvezu řecké plody ve flašce bez stanovení hmotnostního limitu. Jsem ve svém, a to klimatizovaném pojízdném obyváku , ve kterém mohu vyrážet po klášterech a jiných památkách.
Již tyto stránky študuji druhý rok, a je tam vše, co na cestu je třeba, a nekupuji zajíce v pytli, protože než zaplatím mám možnost si apartmán prohlédnout, což fotky v katalogu mohou být jen lustrační, jak mnoho turistů na vlasní kůži poznalo.
http://www.recko-autem.cz/