...mám na bocích auta takové ty oděrky od toho, když na parkovišti někdo otevře dveře a praští s nima do mého auta. Poradili byste mi prosím, jak se toho zbavit, resp. čím to rozleštit? Díky moc
 ...mám na bocích auta takové ty oděrky od toho, když na parkovišti někdo otevře dveře a praští s nima do mého auta. Poradili byste mi prosím, jak se toho zbavit, resp. čím to rozleštit? Díky moc 

Maj to i a českých stránkách u stejné firmy z BrAtKova odkazu http://www.olejshop.cz/autokosmetika/p/ ... l-70-030-/thomasGT píše:díky za tip, zkusím sehnat to jak jsi mi poslal, akorát jsem to nějak nenašel na českých eshopech...zkusím se ale ještě podívat

, uvítám jakýkoliv tip.
  , uvítám jakýkoliv tip.

Nic dobrého to ale nevěští.
  Nic dobrého to ale nevěští.

Měl to být takový "apríl na druhou" viz tučná písmenka v příspěvku
  Měl to být takový "apríl na druhou" viz tučná písmenka v příspěvku  

První příspěvek napíše sem
  První příspěvek napíše sem   Taky si nemyslím, že by s tímhle webem měl být problém, i když jsem u nich zatím nic nenakoupil, ale viděl jsem už spousty reklamy
  Taky si nemyslím, že by s tímhle webem měl být problém, i když jsem u nich zatím nic nenakoupil, ale viděl jsem už spousty reklamy  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host