Nedávno jsem měl problém s tyčkama stabilizátorů. Od podvozku se mi při projetí nerovnosti ozývaly tupé "kovové" rány . Po výměně tyček to skončilo a byl klid. Jenomže ani ne dva týdny po výměně tyček stabilizátorů se začalo ozývat výše zmíněné bouchání od zadní nápravy
  Nedávno jsem měl problém s tyčkama stabilizátorů. Od podvozku se mi při projetí nerovnosti ozývaly tupé "kovové" rány . Po výměně tyček to skončilo a byl klid. Jenomže ani ne dva týdny po výměně tyček stabilizátorů se začalo ozývat výše zmíněné bouchání od zadní nápravy  .  Ze začátku to bouchalo jen lehce spíše z pravé strany, ale během dalšího měsíce se intenzita bouchání výrazně zvýšila a je slyšet z obou stran nápravy. Toto bouchání ale nemá tak úplně "kovový" zvuk" jako tomu bylo u stabilizátorů na předku, spíše to je takové duté klepání při projetí nerovnosti. Zvláštní je, že některý den to klepé více než kdykoli před tím a po čase se to zas trochu uklidní
.  Ze začátku to bouchalo jen lehce spíše z pravé strany, ale během dalšího měsíce se intenzita bouchání výrazně zvýšila a je slyšet z obou stran nápravy. Toto bouchání ale nemá tak úplně "kovový" zvuk" jako tomu bylo u stabilizátorů na předku, spíše to je takové duté klepání při projetí nerovnosti. Zvláštní je, že některý den to klepé více než kdykoli před tím a po čase se to zas trochu uklidní  . Myslím si, že by to mohly být silentbloky a nebo nějaký jiný problém v uložení zadní nápravy. Chtěl bych se zeptat co by to s největší pravděpodobností mohlo být a případně kolik by stála oprava. Děsím se toho, že budu muset dát vyměnit celou zadní nápravu.
. Myslím si, že by to mohly být silentbloky a nebo nějaký jiný problém v uložení zadní nápravy. Chtěl bych se zeptat co by to s největší pravděpodobností mohlo být a případně kolik by stála oprava. Děsím se toho, že budu muset dát vyměnit celou zadní nápravu.Předem děkuji za rady a názory.
Ford Focus 1.6 (r.v.2003) najeto 113 000km.

Je to dan za pozitek z jizdy po klikatych okrskach
 Je to dan za pozitek z jizdy po klikatych okrskach 

dneska jsem to měl zvednutý na heveru a veškerý silenbloky jsem zkoušel montpákou a žádný nejevil známky poničení
 dneska jsem to měl zvednutý na heveru a veškerý silenbloky jsem zkoušel montpákou a žádný nejevil známky poničení