Ford Focus ANO nebo NE ???
- Martik
- Nováček

Ford Focus ANO nebo NE ???
Ahojky, před týdnem mi ukradli autíčko... Reanult Megane 1.6 16V, 79kW... bohužel nevěřím, že by se autí mohlo ještě někde objevit, sháním nové auto a uvažuji o Focusu... Chtěla bych poradit, zda jít do Focuse nebo ne... nevím, nemám s Fordem žádné zkušenosti a ohlasy na Focuse jsou opravdu různé....
Prosím podělte se se mnou o zkušenostmi s Focusem... preferuji benzín!!! Jakýho Focuse je asi nejlepší si pořídit ??? jsem ženská a amatérka, do aut moc nevidím, tak uvítám každou radu ( chtěla bych, aby autíčko mělo nějaký výkon, malou spotřebu, bylo neporuchové - no jo ženská!) !
Díky moc za radu!
-
swm
- Junior

Re: Ford Focus ANO nebo NE ???
No, nejsem si moc jisty, jestli tady je to prave misto na objektivni odpovedi
)
Samozrejme, ze ANO a asi 1.6 jak to tak ctu.
Samozrejme, ze ANO a asi 1.6 jak to tak ctu.
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
-
swm
- Junior

No, je to muj druhy Ford, mam ho 3/4 roku, zatim se mi pos*alo: hadicka od nadrzky s chladici kapalinou (vytekla ven chl. kap.), naky lanko od radici paky (sla radit jen 3 a 4), v zime baterka (neslo nastartovat), uz potreti mi nefunguje PP okno (pry uz zbyva jedine vymena), v kufru prestalo vrzat operatko a zacal vrzat plastovy dekl na kufrovych dverich.... tos myslela?Martik píše:no uvidíme... ale doufám, že se každý rád podělí o zkušenosti... tohle se na tom sere a tohle je zase super... moc by mi to pomohlo
V porovnani s Meganem: tvrdsi podvozek, lepsi vyhled (hlavne dozadu)
-
swm
- Junior

No ja ty zavady prisuzuju spis predchozimu majiteli, pze se to sesypalo vsechno snad 2 mesice po koupi behem kratke doby, takze to slo jeste z fondu na opravu zavad pri koupi starsiho auta 
Kupoval jsem ho vicemene z praktickych duvodu, pze jsem chtel velky kufr ale ne velky kombik. Ve fy jezdim s Meganem, Fabkou, Octavkou, asi bych nemenil, Focus je fakt prilepeny k asfaltu.
Kupoval jsem ho vicemene z praktickych duvodu, pze jsem chtel velky kufr ale ne velky kombik. Ve fy jezdim s Meganem, Fabkou, Octavkou, asi bych nemenil, Focus je fakt prilepeny k asfaltu.
- driver
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no já už mám focuse skoro rok a neměnil bych za žádné auto,závada mě nepostihla zatím žádná,jen takové ty servisní výměny.
Nejvíc sem ohromen s podvozku,přesně jak píše Swm,sedí jak přibitý.
Pro tebe by postačila klidně 1.6,výkon je dobrý.spotřeba taky v normě,ale to ti řeknou ti co mají 1.6.
Takže jestli chceš focuse tak jdi do něj.
Nejvíc sem ohromen s podvozku,přesně jak píše Swm,sedí jak přibitý.
Pro tebe by postačila klidně 1.6,výkon je dobrý.spotřeba taky v normě,ale to ti řeknou ti co mají 1.6.
Takže jestli chceš focuse tak jdi do něj.
- Baggio
- Junior

Určitě jdi do Focuse a neváhej
Ženám focusek velice sluší.Moje žena je s ním velice spokojena.Osobně si myslím , že 1,6 je plně dostačující.V testech spolehlivosti se také drží vysoko.Nevahej a vstup me
zi nás
Ford Focus combi 1,6 16V 74kw 2000
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
[img:3bftr2g5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:3bftr2g5]
- Martik
- Nováček

díky za rady!
... celý víkend jsem to řešila a už jsem se rozhodla, jdu do něj!!!
Jen ještě prosím poraďte 1,6 16V nebo 1,8 ??? mám rafana, tak musím jít do kombíka... co je lepší ?? V případě kombi asi 1,8, co???
ale zase kolik to papká ?? 1,8 si asi dost vezme, co? no ale zase mi říkali, že ten 1,6 16V moc nejede
... prosím prosím, jaké jsou vaše dojmy ???
- driver
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

2Martik: No sláva, vítej v klubu
. K 1,6-ce nemám co říct, ale myslím, že taky celkem jede a měla by stačit. Ten můj "papká" cca 8,5 lt kombinace město + okresky ( jenom nechápu proč, ale když jedu bez manželky, tak si vezme o litr víc ...
).
2Swm : Vlkodav by si už pomalu zasloužil pětibodový pásy, ne ?
2Swm : Vlkodav by si už pomalu zasloužil pětibodový pásy, ne ?
- lubos1975
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- omer
- Nováček