Odrážení palubky v okně

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:ZaQik
pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 16.03.2007 20:05

Dany píše:
novako píše:Protože nosím brýle, koupil jsem si nasazovací polarizační "klapky" (zatmavené do hněda) - nacvaknou se klipsem na střed brýlí a mají výhodu v tom, že se dají v případě potřeby rychle odklopit nahoru - vypadáte sice jako motejl před odletem, ale co.... Mimo auto je používám při létání s modely - nádherně ztmaví oblohu (jas potom není tak "ostrý") a vyniknou krásně mraky, ale především model na obloze úplně "září".
Od včerejška bohužel taky nosím dioptrické, najednu stranu dobře vidím, ale nadruhou vypadám jak profesor elektrotechnické fakulty. No snad si zvyknu. 8) hoši kolik stojí ty sluneční klapky? Bez nich přes léto nemůžu existovat...
To asi musí být nějaké speciální, na ten typ brýlí, že??
Ta magneticka nasada slunecnich skel je soucasti obroucek. Poradi ti optik. Ja je kupoval hned nad Shelkou u nas.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 17.03.2007 07:40

Super, až pojedu kolem, tak se poptám, zdali by to nešlo na ty moje objednat. Mám ten pocit, že v Bílovci to nevedou. :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 17.03.2007 08:08

Dany píše:Super, až pojedu kolem, tak se poptám, zdali by to nešlo na ty moje objednat. Mám ten pocit, že v Bílovci to nevedou. :wink:
Nevim, jestli to pujde, protoze je to soucasti novych obroucek. V nich jsou na bocich magnety. Budes to muset objednat jako celek.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 17.03.2007 08:12

Aha :oops: To jsem si moh vzpomět dřív, že? Já se v tom prd vyznám, vživotě jsem žádné nenosil. Asi zajdu tam, co jsem je koupil a poptám se na to.
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

mosad
Junior
Junior

Příspěvek od mosad » 17.03.2007 18:19

Tak sem to umyl jarovou vodou a uvidíme. Akorát teď se zkazilo počasí tak si počkám. Jinak k brýlím. Mám taky se slunečním klipem na magnet na nosníku uprostřed. Je to nějaký polaroid se slušným UV. Když sem to kupoval, tak sem si myslel jak to využiju. Ale ten klip je malý, plastový a když není na brýlích je třeba ho dát do pouzdra. Jinak snadno praskne. No a to neustálé tahání pouzdra mě omrzelo. Tak skončilo v autě. Ale mám tónovaná okna, takže ho ani tak moc nevyužiju.
Ford Focus kombi GHIA, 1,6 ZETEC SE (100k), r.v. 02/2000, moondust silver
Obrázek
Ford Fiesta Flair, 1.3, 44kW, r.v. 03/1998, červená

Odpovědět

Zpět na „Interier“