Ta magneticka nasada slunecnich skel je soucasti obroucek. Poradi ti optik. Ja je kupoval hned nad Shelkou u nas.Dany píše:Od včerejška bohužel taky nosím dioptrické, najednu stranu dobře vidím, ale nadruhou vypadám jak profesor elektrotechnické fakulty. No snad si zvyknu.novako píše:Protože nosím brýle, koupil jsem si nasazovací polarizační "klapky" (zatmavené do hněda) - nacvaknou se klipsem na střed brýlí a mají výhodu v tom, že se dají v případě potřeby rychle odklopit nahoru - vypadáte sice jako motejl před odletem, ale co.... Mimo auto je používám při létání s modely - nádherně ztmaví oblohu (jas potom není tak "ostrý") a vyniknou krásně mraky, ale především model na obloze úplně "září".hoši kolik stojí ty sluneční klapky? Bez nich přes léto nemůžu existovat...
To asi musí být nějaké speciální, na ten typ brýlí, že??
Odrážení palubky v okně
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- mosad
- Junior
Tak sem to umyl jarovou vodou a uvidíme. Akorát teď se zkazilo počasí tak si počkám. Jinak k brýlím. Mám taky se slunečním klipem na magnet na nosníku uprostřed. Je to nějaký polaroid se slušným UV. Když sem to kupoval, tak sem si myslel jak to využiju. Ale ten klip je malý, plastový a když není na brýlích je třeba ho dát do pouzdra. Jinak snadno praskne. No a to neustálé tahání pouzdra mě omrzelo. Tak skončilo v autě. Ale mám tónovaná okna, takže ho ani tak moc nevyužiju.