Startování

hihi
Zkušený
Zkušený

Re: Startování

Příspěvek od hihi » 31.01.2011 23:19

No... žhavit s benzínem to asi ne.. Počkat na zhasnutí kontrolek (kontrolu systému) to zase ano. Otázkou je, co už pak nejde, ale hned po otočení klíčkem šlo... Čerpadlo?
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White

Paflyk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Paflyk » 23.02.2011 08:17

swah píše:Přátelé, pozoruji následující problém - nyní (i při nízkých teplotách) je první startování za studena vždy v naprostém pořádku. Po ujetí několika km a zahřátí motoru při dalším startování pozoruju ale horší naskočení, jako kdyby se motor dusil. Někdy jsem tomu pomohl přidáním trochu plynu. Baterie měněna, svíčky cca. před rokem. Mohlo by to být těmi svíčkami? Přemýšlím ještě o tepelném čidlu motoru. Netušíte, kolik stojí a jeho případná výměna? Chystáme se na týden do Itálie = hodně cesty a trochu se bojím, abychom něde nezůstali viset na benzínce při pauze na bagetu.
Ahoj,je dost možné,že to dělá i to tepelné čidlo.Tohle se stalo u audi a3,stačilo jen očistit a bylo to v pohodě...

pkadecka
Test driver
Test driver

Příspěvek od pkadecka » 16.06.2011 11:00

Taky se mi stává, že někdy musím dýl točit startérem, asi je to teplem - teď jak je vedro, tak ráno bez problémů, odpoledne musim klíček dýl podržet. Napadá mě, že by to mohlo být palivovým čerpadlem, asi třikrát (za ty 2 roky, co mám focuse) se mi stalo, že motor naskočil jako když nenaskočil, měl výrazně horší chod a po přidání plynu spíš chcípal, pokaždý pomohlo vypnout motor a znova nastartovat.

Kde se dá koupit levně nový palivový čerpadlo? V autokelly apod. ho maj za 5000.

A otázka číslo dvě, vyměnim ho sám? Nedaří se mi tady teď najít nic o výměně, ale snad se musí vyndat celá nádrž, jestli si to dobře pamatuju...
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002

Odpovědět

Zpět na „Focus - benzínové 1998 - 2004“